Szombathelyi Haladás


Vissza a lelátóra!


2021.04.30. 19:30
PA

A kormány döntése értelmében a szurkolók hétvégén visszatérhetnek a stadionokba. Kérjük, olvassák el a fontos részleteket.

Négymillió magyar már megkapta a koronavírus elleni védőoltást - erről tett közzé egy rövid videót a miniszterelnök pénteken kora este Facebook-oldalán.

Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában beszélt arról, hogy pénteken biztos eléri a négymilliót a beoltottak száma, így szombaton életbe léphetnek az új szabályok. Így a kijárási tilalom kezdete éjfélre módosul, este 11 óráig lehetnek nyitva a boltok és a vendéglátóhelyek. A védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megnyílnak a vendéglátóhelyek belső terei, a szállodák, a szabadidős létesítmények, az állatkertek, múzeumok, mozik, színházak, edzőtermek és sportesemények, és ezeket a helyeket rokon kíséretében kiskorúak is látogathatják - sorolta a kormányfő.

Az enyhítés tehát a sporteseményeket, így a labdarúgó-mérkőzéseket is érinti. A kormány döntése értelmében tehát a hétvégén szurkolóink is visszatérhetnek a lelátókra!  Mégpedig a védettségi igazolvánnyal rendelkező 18 év felettiek, valamint a 18 éven aluliak (nekik nem kell védettségi igazolvány) - 18 éven felüli, védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérő felügyelete mellett látogathatnak ki a Haladás Stadionba vasárnap.

Csapatunk a Merkantil Bank Liga 36. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Debreceni EAC együttesét fogadja. 

A legfontosabb tudnivalók:

- 18 éven felüli szurkolóink számára csak védettségi igazolvány bemutatásával látogatható a mérkőzés. A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány - érvényes útlevél, jogosítvány, személyazonosító igazolványfelmutatásával együtt érvényes. A jegyet vásárlók szurkolóinktól a pénztárnál, jegyvásárlásnál kérik a két dokumentumot, míg bérleteseinktől a beléptetés során a biztonsági szolgálat tagjai.

-18 év alatti szurkolóink 18 éven felüli - védettségi igazolvánnyal rendelkező - néző felügyelete mellett léphetnek be a stadionba - előbbieknek nem kell védettségi igazolvány

- Online nem lesz jegyértékesítés és az ismert elővételi helyeken sem lesz elővételben jegyárusítás

- A stadion pénztárai vasárnap 13 órakor nyitnak, kérjük szurkolóinkat, hogy - a sorbanállást elkerülendő - lehetőség szerint minél korábban váltsák meg belépőjüket. Hat pénztárt nyitunk ki szurkolóink számára.

- A stadionban nem kötelező a maszkhasználat, de a belépésig továbbra is mindenki számára kötelező a maszk viselése

Nyomatékosan kérjük tehát szurkolóinkat, hogy a fenti szabályokat - amelyeket a hivatalos kormányrendelet tartalmaz - tartsák be, ellenkező esetben klubunkat megbüntethetik.

Jó hír, hogy a a meccsen a büfék és a VIP is üzemel majd. Mivel klubunknak mindössze két napja volt és van a meccs megrendezésére, ezért az esetleges kellemetlenségekért előre is elnézésüket kérjük.

- Nagyon örülünk, hogy végre ismét közönségünk előtt mérkőzhet a csapat - mondta Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója. - Biztos vagyok abban, hogy az elmúlt fordulók eredményei is másként alakulnak, ha szurkolóink is ott lehettek volna a stadionban. A futball nem lehet öncélú! Szombathelyen máig a társadalmi tömegkultúra része a Haladás! Sajnos a világjárvány okozta rendkívüli helyzet a Haladás számára is óriási hátrányt eredményezett.  Ez elvesztett pontokban, bajnoki helyezésben, bevételkiesésben egyaránt mutatta magát, hiszen számos ellenféllel szemben a Haladásnak komoly előnyt jelentett volna, ha szurkolóink a csapattal együtt lélegezve, mögöttük állva ott lehetnek a meccseken, hiszen a publikum a 12. játékosunk. Remélem minél többen látogatnak ki a vasárnapi bajnokira és jó szájízzel távoznak majd a stadionból. A futball nem csak a meccsnézésről szól, több annál, ez egy társasági élmény, baráti találkozó, amire azt hiszem mindenkinek szüksége van. A játékosok ígérik, mindent meg fognak tenni, hogy bebizonyítsák: az elmúlt két-három sikertelenül megvívott bajnoki csak kisiklás volt.

A mérkőzésre VIP-jegyet nem árulunk

További hírek

Megtekintés
Csak a védekezés működött

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában a Haladás-Viktória 2-0-ra kikapott a Diósgyőrtől.
0 0 0 2021.05.08. 22:00
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Haladás-Budaörsöt

Klubunk és a Hungary Sport együttműködésének köszönhetően szurkolóink az alábbi streamen nézhetik végig a vasárnap 17 órakor kezdődő Szombathelyi Haladás-Budaörsi SC Merkantil Bank Liga-mérkőzést.
1 0 0 2021.05.08. 22:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink