Szombathelyi Haladás


Egységesebbek vagyunk


2016.10.21. 21:00
haladas.hu

A Ferencváros elleni múlt szombati nagyszerű teljesítményét Mezőkövesden is szeretné megismételni a Haladás. Schimmer Szabolcs úgy gondolja, a csapat jó formában van és megszerzi a győzelmet.

- A Fradi ellen jó felfogásban játszottunk, sok helyzetet kidolgoztuk, a mérkőzés nagy részében uraltuk a játékot. Hasonló mentalitással kell pályára lépnünk Mezőkövesden és akkor meglesz a győzelem – mondta Schimmer Szabolcs. A Haladás rutinos védője hozzátette, júliusban hazai pályán döntetlent játszottak az újonc ellen, most az 1-1-es eredménnyel nem lenne elégedett.

- Egységesebb csapat vagyunk, mint a Mezőkövesd, a keretünk nagy része évek óta együtt játszik. Az ellenfelet hiába alkotják jó focisták, a rutin mellettünk szól, sokkal több NB I-es meccs van a lábunkban, mint a Mezőkövesdnek. Sűrű az élmezőny, a jelenlegi pozíciónk megtartása miatt is nagyon fontos a három pont begyűjtése – emelte ki Schimmer Szabolcs.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink