Szombathelyi Haladás


Harmadszor is Pécs!


2021.03.02. 19:20
Pum András

A Merkantil Bank Liga 27. fordulójában szerdán 14.30-as kezdéssel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz. Mátyus János nyilatkozott a Haladás TV-nek.

Hétközi fordulót rendeznek a másodosztályban, a 4. helyen álló, 48 pontos Pécsi MFC otthonában lép pályára a 6. helyezett, 40 pontos Haladás. A két gárda immáron harmadszor csap össze a 2020/21-es kiírásban. Ősszel a Rohonci úti bajnokin gól nélküli döntetlenre végeztek a csapatok, míg a Mol Magyar Kupa 8. fordulójában február 10-én a zöld-fehérek Dragóner Filip 89. percben szerzett góljával 1-0-ra nyertek. A pécsiek a bajnokságban idén két-két győzelmet és döntetlent, egy vereséget gyűjtöttek be. Legutóbb a szomszédvári összecsapáson Szentlőrincen 0-0-t játszottak.
A Vas László irányította me­csek­aljaiak különösen a védekezésükre alapozhatnak, az NB II.-es mezőnyben a piros-feketék kapták a legkevesebb gólt – mindössze tizenhatot. Házi gólkirályuk pedig a hattalálatos Geiger Norbert.

A Haladás az ajkai vereség után vasárnap egy félidő alatt lerendezte a Kaposvár elleni meccset, a zöld-fehérek látványos, lendületes, gólratörő játékkal 4-0-ra nyertek. Úgy, hogy akár még nagyobb különbséggel is nyerhettek volna a vasiak. A pécsiek elleni fellépésen bizakodásra adhat okot, hogy utóbbi két meccsen a PMFC nem tudott betalálni a Hali kapujába.

További hírek

Megtekintés
Élőben a Békéscsaba-Haladás!

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel Csapatunk a Békéscsaba 1912 Előre vendége lesz. A mérkőzést a hazai klubnak köszönhetően szurkolóink élőben nézhetik végig.
1 0 0 2021.04.15. 17:20
Megtekintés
Mérkőzés helyett betegség

Élvezte a munkát az új női szövetségi kapitánnyal a Haladás-Viktória FC futballista, Fördős Beatrix, ám betegsége miatt nem léphetett pályára a bosnyákok elleni válogatott mérkőzésen.
0 0 0 2021.04.14. 22:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink