Szombathelyi Haladás


Mátyus János és Supka Attila értékelése


2021.02.24. 22:00
haladas.hu

Így látta a Szombathelyi Haladás-Kisvárda Mol Magyar Kupa-mérkőzést a két vezetőedző.

Mátyus János: - Vesztes mérkőzés után soha nem gratulálhat egy edző a csapatának - most én leszek kivétel. Hatalmas gratuláció minden játékosomnak, aki ebben a csatában részt vett. Ez a csapat pont annyira teljesítette túl a lehetőségeit a mai meccsen, mint ahogy teszi ezt egy éve. Ez a csapat a lehetőségeinek a maximumát és annál többet is kihoz. Ez a mai meccs szimbolikus találkozó volt, az egészen más lehetőségekkel bíró, egészen más szinten lévő Kisvárdával felvettük a harcot. S ugyan kiestünk - ami nagyon fájó - annak fényében különösen, hogy milyen találkozó várhatott volna a Haladás-szurkolókra a következő körben, a ZTE ellen. De le a kalappal a csapatom előtt.

Supka Attila: - Az első félidőben jól játszottunk, a második kicsit szétesett volt. Rengeteg párharc jellemezte a mérkőzést, de amiért jöttünk, azt elértük, az volt a célunk, hogy bejussunk a következő körbe. Bízunk abban, hogy a sérüléseink nem komolyan és nem csökken tovább a létszámunk. 

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 26. fordulójában vasárnap 16 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.03.29. 10:20
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink