Szombathelyi Haladás


Ajkára utazik a Hali


2021.02.19. 20:10
PA

A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában vasárnap 14 órai kezdéssel a Szombathelyi Haladás az FC Ajka otthonában lép pályára.

A Haladás ugyan egy Gyirmót elleni hazai 3-1-es vereséggel kezdte a bajnokságot, utána viszont 2-1-re nyert Szegeden, legutóbb pedig 0-0-ra végzett a Vasassal. Közben a Mol Magyar Kupában Pécsett a legjobb 16 csapat közé jutott. A Mátyus János vezette zöld-fehérek 37 ponttal a hetedik helyen állnak a bajnoki tabellán.

A Kis Károly irányította, a vasiakhoz hasonlóan  ajkai zöld-fehérek idén csak két bajnokit jászottak, az elmúlt vasárnap a pálya használhatatlansága miatt elmaradt a szentlőrinci mérkőzésük. A tavaszi első fordulóban 3-0-ra nyertek Békéscsabán, majd 2-2-re végeztek odahaza a Csákvárral. A Veszprém megyeieknél két volt Haladás-futballista, a középpályás Szekér Ádám és a támadó Tóth Barna szerepel. Rajtuk kívül Tar Zsolt, Présinger Ádám és Heffler Tibor neve csenghet ismerősen. És nem felejtkezzünk el a 14 találattal a góllövőlista második helyén álló támadóról, Nagy Krisztiánról sem. A két csapat őszi meccsén Tóth Barna góljával a Haladás nyert 1-0-ra.

További hírek

Megtekintés
Licenc: az MLSZ hiánypótlást kér

A Klub a pénzügyi kritériumok igazolásának május 3-ig tehet eleget.
0 0 0 2024.04.23. 20:30
Megtekintés
Vezetődedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic szerint a Mosonmagyaróvár ellen nem az "igazi" Haladást láthattuk. Vezetőedzőnk ugyanakkor nem tudja elmarasztalni a játékosokat.
1 0 0 2024.04.23. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink