Szombathelyi Haladás


Hali-helyzetek, elkerülhető gólok


2021.01.16. 14:10
haladas.hu

Csapatunk 3-0-ra kikapott a Siófok vendégeként.

BFC Siófok-Szombathelyi Haladás 3-0 (2-0). - Siófok, edzőcentrum, zárt kapus felkészülési mérkőzés.

Haladás: Rózsa - Vajda, Schimmer, Debreceni – Dezamits, Holdampf, Kállai, Doktorics - Németh Márió - Medgyes, Tóth M. Edző: Mátyus János.

Az első percek az ismerkedés jegyében teltek, majd a 8. percben Tóth Milán passzolt Medgyeshez, a támadó 12 méterről a bal kapufa mellé lőtt. A szombathelyiek futballoztak fölényben, a 23. percben Kállai 18 méteres lövését védte a siófoki kapus. Két perc múlva egy jobb oldali beadás után Doktorics lőtt balról a bal kapufa mellé, majd a 32. percben egy szöglet után Holdampf fejelt fölé. Továbbra is csak a szombathelyiek dolgoztak ki helyzeteket. A 35. percben Schimmer-Tóth Milán összjáték után utóbbi beadása után Németh Márió 14 méteres lövését fogta a kapus. A 38. percben a semmiből szerzett vezetést a Siófok, Kiss Balázs középről, 18 méterről lőtt a bal alsó sarokba (1-0). A 44. percben Rózsa védett bravúrral egy 17 méteres lövést, a kipattanót Elek közelről a kapuba passzolta (2-0).

                    Doktorics Áronnak volt néhány jó lövése.  Fotó: BFC Siófok facebook-oldala

Szünet után az 57. percben egy 25 méteres bal oldali szabadrúgást a jobb szélen beinduló Jagodics Bencéhez íveltek, a védő középre fejelt, ahol három siófoki közül Horváth Péter fejelt a hálóba (3-0). A 65. percben Rózsa védett bravúrral egy nyolc méterről leadott lövést, majd mezőnyjáték után a hajrát megnyomták a vendégek. Előbb Medgyes bal alsóba tartó lövését védte nagy vetődéssel a hazai kapus, majd a 83. percben ismét  támadó próbálkozott, de 18 méteres lövését újra védte a kapus.

Az első félidőben a Haladás birtokolta a labdát, szép támadásokat vezetett és dolgozott ki számtalan helyzetet. A második félidő eleje a hazaiaké, a hajrá újra a vendégeké volt. Összességében elmondható, hogy a Haladás elkerülhető gólokat kapott, elöl pedig kihagyta a helyzeteket. Az igazsághoz tartozik, hogy a szombathelyiek nem cseréltek, míg a somogyiak többször is váltottak a meccs során.

A mieink 16.30-kor a Puskás Akadémia otthonában lépnek pályára.

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink