Szombathelyi Haladás


Németh Márió szép emléke a Fradi ellen


2016.10.14. 17:10
haladas.hu

Németh Márió bizakodó, szerinte a mostani Ferencváros nem annyira erős, mint az elmúlt években volt, így hazai pályán nem lehet más céljuk, mint a három pont begyűjtése.

A Haladás támadó középpályásától megtudtuk, hogy a közel három hetes bajnoki szünetben nagyon intenzív és jó hangulatú edzéseik voltak, így a társaság kellő önbizalommal várja a Ferencváros elleni szombati soproni bajnokit.

- A Maribor elleni felkészülési meccs igen hasznos volt a csapatnak, egy nemzetközi szinten is jegyzett együttest sikerült megvernünk, a győzelem jót tett az önbizalmunknak - mondta Németh Márió.

Gera Zoltán nem játszik, ugyan tőle sem kell tartani, de a mostani Fradinak vezéregyénisége, ha pályán van, sokan lendít csapata játékán - jelezte Németh. - Arra kell törekednünk, hogy minél többet birtokoljuk a labdát, nem szabad, hogy az ellenfél kibontakozzon, magabiztosnak kell lennünk, jó lenne végig dominálni a meccsen.  Az első fordulóban ugyan viszonylag simán, 3-1-re kikaptunk a Fraditól, de azóta sokat fejlődtünk, míg az ellenfél ebben a bajnokságban nem annyira egységes és jó, mint az elmúlt években volt. Azt se felejtsük el, hogy szeptemberben a balatonfüredi felkészülési meccsen fiataljainkkal 4-1-re vertük a Fradit – emelte ki Németh Márió.

Hozzátette, hogy egyik legemlékezetesebb mérkőzését a Ferencváros ellen 2013-ban játszotta, amikor a Puskás Stadionban 3-0-ra nyertek.

– Ilyen sima győzelemre most nem számítok, egy jó játékkal kivívott, egygólos győzelemmel is beérném – tette hozzá Németh Márió.

További hírek

Megtekintés
Képernyőn a Vasas elleni bajnokink

Vasárnap helyett hétfőn este nyolc órakor lépünk pályára az Illovszky Stadionban.
0 0 0 2024.04.25. 13:00
Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink