Szombathelyi Haladás


Fejben dől el minden


2020.11.28. 15:00
PA

A Szombathelyi Haladás kapusa, Verpecz István korábbi csapata ellen húz kesztyűt vasárnap délután.

Csapatunk kapusa, Verpecz István 2007-től 2017-ig védett Debrecenben, számos trófeát szerzett a piros-fehérekkel, nemzetközi találkozókon védett.  A vasárnap 16.15-kor (tv: M4 Sport+) kezdődő bajnokin viszont a Haladás kapuját őrzi, ellenfélként lép pályára tehát korábbi klubja ellen. Nem lesz egyszerű mérkőzés, de a szerdai Budaörs elleni 4-0-s vereség után itt a remek alkalom a javításra!

- Ne szépítsük: sajnos a szerdai meccsünk nagyon gyenge volt - szögezte le Verpecz István. - Ki lehet kapni, de úgy, ahogy mi tettük, úgy nem! Ez nem fér bele! Vasárnap minden szempontból nehéz meccs vár ránk a Debrecen ellen. A Loki magabiztosan vezeti a tabellát, mi pedig egy ilyen szerdai mérkőzest követően vágunk neki ennek a kemény összecsapásnak. Fontos lenne, hogy  bárhogyan is alakul egy hetünk, vagy az adott vasárnapi mérkőzés, a hiányzók számától függetlenül vissza kell térnünk a helyes útra, ami jellemző volt ránk. Arra, hogy stabilak voltunk és egységesek.

- A debreceni időkre mindig jó érzéssel fogok visszagondolni, sodorjon bármerre az élet - folytatta Verpecz. -  Amit lehet, mindent elértem a Lokival. Gondolok itt a három kupagyőzelemre - mindháromnál én álltam a kapuban - vagy a bajnoki cimekre, ahol bár kevesebb lehetőseget kaptam, de amikor játszottam, úgy érzem én is hozzá tudtam tenni a sikerekhez valamennyit. És persze ott van számos nemzetközi meccs...ezek mind mind szép emlekek! Sok játékossal jóban vagyok azóta is. Bár kevesebbet beszélünk, ez ilyen esetben azt mondom normális, hiszen mindenki teszi a dolgát. Mióta eljöttem Debrecenből és a a Loki ellen játszottam sok sikerélményem nem volt sajnos  - reméljuk ez most változik! Alakuljon bárhogy a mérkőzés, ha nyerünk én ünnepelni látványosan biztosan nem fogok, mert tisztelem annyira volt klubomat, hogy ezt nem tehetem meg. De egy biztos: szerdai meccs ide vagy oda, mindent meg fogunk tenni, hogy vasárnap jobban futballozzunk és ez a minimum - játsszon bárki is a kezdőben! Jómagam nem készülök máshogyan erre a mérkőzesre, ugyanúgy, ahogyan eddig is. Én a kemény munkában hiszek! Meg persze abban, hogy amikor kifutunk a gyepre, akkor ha kell, 90-95 percig csak azon járjon az eszünk, hogyan nyerjuk meg a merkozést. Fejben dől el minden!

További hírek

Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00
Megtekintés
Licenc: az MLSZ hiánypótlást kér

A Klub a pénzügyi kritériumok igazolásának május 3-ig tehet eleget.
0 0 0 2024.04.23. 20:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink