Szombathelyi Haladás


Deve visszatér


2020.11.17. 14:20
PA

A Szombathelyi Haladás védője, Devecseri Szilárd rendbejött, vasárnap pályára léphet a Debreceni EAC elleni hajdúsági bajnokin.

Alapembere csapatunknak Devecseri Szilárd. A 30 esztendős belső és bal oldali védőként is bevethető korábbi válogatott játékos az eddigi 14 bajnoki közül 12-en szerepelt, csupán a két legutóbbi, csákvári és a Szentlőrinc elleni hazai találkozót hagyta ki sérülés miatt. Devecserit ugyanis még a november 1-jei, Békéscsaba (5-0) elleni bajnoki 67. percében kellett lecserélni - szerencsére védőnk rendbejött és vasárnap játszhat a DEAC elleni idegenbeli összecsapáson.

- A Békéscsaba elleni meccs 15. percében egy passznál a bal combomba belenyillalt a fájdalom, de mivel úgy éreztem nem komoly a dolog és mert a meccset sem éreztem annyira keménynek, úgy gondoltam, végig tudom játszani a 90 percet - mondta Devecseri Szilárd. - Aztán a 65. percben újra belenyillalt a fájdalom a combomba, úgyhogy a biztonság kedvéért jobbnak láttam cserét kérni. Szerencsére megúsztam egy combizomhúzódással, nem szakadt el az izmom. Egy hétig pihennem kellett, múlt héten viszont már elkezdtem az edzéseket - semmi akadálya tehát, hogy játsszak vasárnap Debrecenben.

- Ha már DEAC, mit vársz a sereghajtó otthonában?

- Még kicsit sötét ló számomra a csapat, csupán egy-két futballistát ismerek, de abban biztos vagyok, hogy nincs veszítenivalójuk, mindent megtesznek majd a három pontért. Másrészt hullajtottunk már pontokat papíron gyengébb csapatok ellen, oda kell figyelnünk. A vasárnapi is biztosan nehéz összecsapás lesz, de mindenképpen győzni akarunk.

                   Devecserit a Békéscsaba ellen sérülés miatt le kellett cserélni - vasárnap visszatérhet

- Mennyire lesz nehéz szurkolók nélkül játszani a folytatásban? Például a DVSC elleni szombathelyi meccsen biztosan sokan buzdítanának benneteket - ahogy eddig is.

- A foci a szurkolókért van. Megmondom őszintén, a televízióban alig tudok megnézni zárt kapus meccseket, olyan mintha edzőmérkőzést látnék. Teljesen mindegy, hogy külföldi vagy magyar találkozóról van szó. Biztosan óriási hátrány lesz, hogy nem lehetnek mögöttünk szurkolóink, nem halljuk a buzdításukat  - de valamennyiünknek el kell fogadnunk a jelenlegi helyzetet. 

 

További hírek

Megtekintés
Licenc: az MLSZ hiánypótlást kér

A Klub a pénzügyi kritériumok igazolásának május 3-ig tehet eleget.
0 0 0 2024.04.23. 20:30
Megtekintés
Vezetődedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic szerint a Mosonmagyaróvár ellen nem az "igazi" Haladást láthattuk. Vezetőedzőnk ugyanakkor nem tudja elmarasztalni a játékosokat.
1 0 0 2024.04.23. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink