Szombathelyi Haladás


Egy félidőnyi jó futball


2020.11.16. 15:50
haladas.hu

A Simple Liga 10.fordulójában a Haladás-Viktória FC 3-1-re kikapott az ETO FC Győr vendégeként. A vasiak csak az első félidőben futballoztak jó, a másodikban visszaesett a teljesítményük.

ETO FC Győr–Haladás-Viktória FC 3-1 (1-1) – Győr, zárt kapuk mögött, női NB I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Kalydy.
ETO: Bokros – Feketevíziová, Fél, Marácz, Tillinger – Fleck, SALI, HORVÁTH C., Plóner – Nagy K., Gaál. Edző: Tóth Alexandra.
Haladás-Viktória: Németh V. – Balázs (Varga B., 75.), Horti, Jánosi, Kopcsándi – Balogh – Németh M., Hajba, Harsányi (Németh Zs., 71.) – Németh A., Herczeg. Megbízott edző: Kiss Tamás.
A hazaiak kispadján a korábban egy évig Szombathelyen szereplő, ám sérülése miatt egyetlen bajnokin sem futballozó Tóth Alexandra, míg a vendégekén a beteg Szabados György helyett Kiss Tamás klubmenedzser foglalt helyet. A győriek 8. percben megszerezték a vezetést. A szombathelyiek labdát veszítettek a félpályánál, majd hagyták, hogy a hazaiak játékosa, vezesse, végül 25 méterről a léc alá lőtt (1-0). A folytatásban a szombathelyiek domináltak és irányították a játékot. Egykapuzott a Viktória. A vasiak hat-hét nagy helyzetet is elhibáztak, gólokkal vezethettek volna. Ám egyszer így is betaláltak, a 34. percben Németh Adél jobb oldali beadását Herczeg a tizenegyespontról pörgette a jobb sarokba (1-1).
Szünet után aztán egy teljesen másik arcát mutató, görcsös, fásulttá váló vasi együttes futballozott. A vendégek sok passzt elrontottak, a győriek összekapták magukat, a Rába-partiak játszottak fölényben. A 77. percben egy újabb távoli, léc alá vágódó lövéssel megszerezték a vezetést a hazaiak, majd egy vendégszöglet után a hazaiak három az egyben lekontrázták a vasiakat és Feketevíziová beállította a 3-1-es végeredményt.
Az első félidőt uralta a Haladás-Viktória és a játék képe alapján könnyen eldönthette volna a meccset. Szünet utáni játéka viszont gyakorlatilag értékelhetetlen volt. Gólszerzők: Sali (8.), Horváth C. (77.), Feketevíziová (82.), illetve Herczeg (34.).
Kiss Tamás: – Gratulálok a győrieknek, második félidei játékuk alapján megérdemelten nyertek. Az a csapat, amelyik a második játékrészben egyszer lő kapura, nem érdemel győzelmet. A következő fordulóban az MTK-hoz utazunk, mentálisan össze kell kapnunk magunk arra a meccsre.
További eredmények: Kelen SC–Diósgyőri VTK 1-4, St.Mihály-MTK 1-1.

További hírek

Megtekintés
Minden poszton otthon

Csapatunk bátran, remekül futballozott a listavezető Debreceni VSC (0-0) ellen, Doktorics Áron pedig az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta.
0 0 0 2020.11.30. 10:20
Megtekintés
Fotókon a Debrecen elleni mérkőzés

Sok-sok kép a vasárnap délutáni, gólnélküli döntetlenre végződött találkozóról.
0 49 0 2020.11.29. 23:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink