Szombathelyi Haladás


Zárva a Hali kapuja


2020.10.28. 18:50
PA

A Szombathelyi Haladás 20 esztendős védője, Mocsi Attila biztos pont a hátsó alakzatunkban, nem véletlen, hogy csapatunk utóbbi három bajnokiján csak egy gólt kapott.

A nyáron a MOL Fehérvártól igazolt belső védő, Mocsi Attila az eddig lejátszott 13 bajnoki közül 12 alkalommal kezdő volt, egyszer csereként lépett pályára - azaz valamennyi NB II-es mérkőzésen szerepelt, A felvidéki születésű, 20 éves korábbi korosztályos válogatott játlékos egy gólt - a Vasas ellen - szerzett. Mocsinak is nagy szerepe van abban, hogy csapatunk az utolsó három bajnokin - Nyíregyháza 1-0, ETO FC Győr 1-1, Kazincbarcika 1-0 - csak egy gólt kapott, az az egy is egy jól eltalált bomba volt. Mondhatni: egy ideje zárva a Hali kapuja.

- Igen, szerencsére az elmúlt három meccsen nagyon stabil volt a csapat hátul, sikerült lehozni úgy, hogy csak egy gólt kaptunk - sajnálom hogy ott viszont, a Győr ellen két pontot elveszítettünk - mondta Mocsi Attila. - Az, hogy kevés gólt kaptunk, nekünk vedőknek nyilván mérvadó, de ez nem csak a védőket dicséri és a kapust, hanem az egész csapatot. Úgy gondolom, hogy előtte sokkal szebb focit láthattak tőlünk, viszont nem volt eredményes - ezen kicsit változtattunk, szerencsere azóta jönnek az eredmények.  Bízom benne, hamarosan a kettő párosul és szép játékkal ugyanilyen stabil védekezéssel eredményesek leszünk.

- Hogy érzed magad a védelemben?

- Egyre jobban játékban érzem magam. Kezdek egyre stabilabban futballozni, ezt szeretném tovább folytatni és meccsről meccsre jobb teljesítményt nyújtani!

                                                                     Mocsi Attilán nem könnyű átjutni

- Mit gondolsz, a játékunk alapján hol lenne a helyünk a tabellán?

- A tabella sosem hazudik. Persze lehet mondani, hogy ha így lett volna ez a meccs, ha úgy az a meccs  - de szerintem ezzel felesleges foglalkozni. inkább előre kell nézni, a következő meccseken kell sikeresnek lenni és akkor hamarosan olyan helyen leszünk a tabellán is ahol valójában szeretnénk. A hétvégén a Békéscsabát fogadjuk csak a győzelem elfogadható szeretnénk végre hazai pályán is győzni hisz megérdemli a csodálatos közönségünk!

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 26. fordulójában vasárnap 16 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.03.29. 10:20
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink