Szombathelyi Haladás


Jól sikerült ankét


2020.10.17. 10:30
PA

Séllei Árpád ügyvezető igazgatónkat kérdeztük a szerda esti Haladás-fórumról.

Hivatalos facebook-oldalunkon szurkolóink a Szombathelyi TV közvetítésében végignézhették a szerda esti, a Haladás Stadion sajtótermében rendezett fórumot, ankétot, amelyen részt vett Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója, dr. Nemény András, Szombathely polgármestere, Szántó Erzsébet, a Haladás VSE klubmenedzsere, elnökségi tagja, Kovács Cecília, a Haladás Sportkomplexum közelmúltban kinevezett ügyvezetője és szót kapott dr. Horváth Attila, Szombathely sportért felelős alpolgármestere. A közel két és fél órás fórumon sokmindent hallhattunk, sokminden kiderült - talán tisztázódott is.

Klubunk ügyvezetőjét kérdeztük a fórumon elhangzott, leglényegesebb dolgokkal kapcsolatban.

- A fórumon dr. Horváth Attila sportért felelős alpolgármester azt mondta, a 300 millió forint nem volt elég a Haladás Sportkomplexum 2019-es üzemeltetésére. Erről mi a véleménye?

- Egyértelműen kiderült, a 300 millió elég volt a teljes évre - mondta Séllei Árpád. - A doboz, azaz a sportcsarnok körülbelül 180 millióba került, a stadion 118 millióba, a beszámolójuk szerint is kompletten belefértek a kormány által biztosított összegbe.

                               Séllei Árpád, dr. Nemény András és Szántó Erzsébet a szerda esti fórumon

- Az is elhangzott, hogy azon a bizonyos, tavalyi közgyűlésen 100 millió forintot kért a Haladásnak. Ezt meg tudja cáfolni?

- A teljes, szó szerinti anyaga megvan a decemberi közgyűlésnek, ahol dr. Nemény András, illetve Tóth Kálmán is kijelenti, hogy nem érkezett támogatási kérelem a Haladástól.

- Igényt tart-e a Haladás a 2019-re szóló, 37.5 milliós bérleti díj támogatásra?

- Szeretnénk, ha a komplexum elengedné a 2019-es tartozásunkat, megteheti, hiszen már megkapta az államtól. És 2020 első félévére kérnénk a 37.5 milliós támogatást, de természetesen ez a komplexumhoz kerülne, nem a Halihoz.

- A Haladás hazai meccseit még az NB II-ben is közel 3 ezren látogatják és rengeteg olyan szimpatizánsa is van a csapatnak - város és megyeszerte - akik ugyan nem járnak ki a találkozókra, de szurkolnak a fiúknak. Hogy értékeli a fórumon elhangzottakat, tisztult a kép a sok-sok ezer Hali-szurkoló előtt?

- Remélem igen, nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam, szerintem már mindenki tisztán látja a helyzetet. Köszönöm a Haladás1919 szurkolói facebook-csoportnak, amelyik megszervezte ezt az ankétot, sokkal többet segített nekünk, mint azt előre gondoltuk volna.

További hírek

Megtekintés
Öt gólt vágott a Haladás II.

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. 5-2-re legyőzte a Rábapatyot.
0 0 0 2024.04.15. 14:10
Megtekintés
Vezetés után vereség a hajrában

A labdarúgó NB II. 28. fordulójában a Szombathelyi Haladás 2-1-re kikapott Szegeden.
0 0 0 2024.04.14. 22:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink