Szombathelyi Haladás


Minőségi igazolás


2020.08.12. 16:40
haladas.hu

Kelemen Dávid személyében első osztályú múlttal rendelkező belső védőt igazolt a Szombathelyi Haladás.

A nyáron korábban három futballistát igazolt a zöld-fehér együttes: a jobb oldali védőként és középpályásként bevethető Csilus Tamás Soroksárról, a belső védő Mocsi Attila a Mol Fehérvártól, Simon András Győrből érkezett  – utóbbi a rajt előtt három nappal továbbállt Gyirmótra. Mátyus János a legutóbbi, gyirmóti bajnoki utáni nyilatkozatában hangsúlyozta: a csapat védekezése nem olyan stabil, mint a tavasszal volt. A klubvezetés nem is tétlenkedett, a Haladás ugyanis egy évre kölcsönvette az NB I-es Paks belső védőjét, a 28 esztendős, 189 cm magas Kelemen Dávidot. A békéscsabai születésű, korábbi U19-es és U21-es válogatott hátvéd futballozott az MTK-ban, az izraeli Hapoel Tel-Avivban, Békéscsabán, Nyíregyházán és a Vasasban is, mielőtt Paksra igazolt. Az NB I-ben 49, az NB II-ben 96  találkozón lépett pályára, az első osztályban egy, a másodosztályban öt gólt szerzett. A legutóbbi idényben 10 meccsen volt kezdő, egy gólt szerzett.

                                                            Kelemen Dávidot Séllei Árpád köszöntötte

Séllei Árpádtól, a Haladás ügyvezető igazgatójától megtudtuk: a védő szerződésében  szerepel, hogy az őszi szezon végén eldöntheti, visszatér-e Paksra, vagy hosszabb időre aláír Szombathelyre.

További hírek

Megtekintés
Vezetődedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic szerint a Mosonmagyaróvár ellen nem az "igazi" Haladást láthattuk. Vezetőedzőnk ugyanakkor nem tudja elmarasztalni a játékosokat.
1 0 0 2024.04.23. 10:00
Megtekintés
Idegenbeli győzelem

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. 2-1-re nyert Söptén.
0 0 0 2024.04.22. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink