Szombathelyi Haladás


Távozott Simon András


2020.08.01. 16:00
haladas.hu

A nyáron érkezett csatár máris továbbállt - Gyirmótra szerződött.

Simon András egyike volt a három nyári új Haladás-futballistának, a csatárt június 24-én igazolt le a szombathelyi együttes. A 30 esztendős támadó két évre írt alá. Játszott a felkészülési mérkőzéseken zömén is, azonban bajnokin már biztosan nem lép pályára zöld-fehérben: a szintén NB II-es Gyirmótra szerződött.

- Simon András a szerda délutáni edzésen többszörös figyelmeztetés ellenére nem csinálta amit az edző kért, majd bezavarták az öltözőbe – mondta Séllei Árpád, a Haladás ügyvezető igazgatója. – Másnap reggel felhívott, hogy távozni akar, szeretne felbontani szerződését, nem érzi jól magát Szombathelyen... - azt is elmondta, nincs még csapata, nem tudja hol folytatja. Délután kettőkor felbontottuk a szerződését, délután pedig aláírt Gyirmóton.... Úgy érzem cserbenhagyta a szurkolókat, társait és a szakmai stábot, másrészt nem értem azt sem, hogy a szerda esti ankétra miért jött el. Nem tartom korrekt dolognak a lépését és bár megtehetettem volna, hogy itt tartom, nem ezt tettem. Olyan játékoshoz nem ragaszkodunk, aki menni akar. Hogy érkezik-e helyére valaki? Az átigazolási szezon szeptember közepéig tart, bármi előfordulhat.

További hírek

Megtekintés
Minden poszton otthon

Csapatunk bátran, remekül futballozott a listavezető Debreceni VSC (0-0) ellen, Doktorics Áron pedig az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta.
0 0 0 2020.11.30. 10:20
Megtekintés
Fotókon a Debrecen elleni mérkőzés

Sok-sok kép a vasárnap délutáni, gólnélküli döntetlenre végződött találkozóról.
0 49 0 2020.11.29. 23:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink