Szombathelyi Haladás


Újabb sima győzelem


2020.07.15. 19:55
PA

Felkészülési mérkőzésen a Szombathelyi Haladás 4-0-ra verte az NB III-as Ménfőcsanakot.

Szombathelyi Haladás-Herold Trans Ménfőcsanak 4-0 (3-0). -  Szombathely, 400 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Haladás: Verpecz – Schimmer (Csilus, 46.), Mocsi, Devecseri – Tóth D., Szekér, Holdampf, Kiss B., Bosnjak – Doktorics (Tóth B., 46.), Medgyes (Simon A., 46.). Edző: Mátyus János.

Ménfőcsanak: Ficsór – Veres, Kelemen, Szalai, Kerékgyártó – Androsch, Serfőző, Kószás, Szilvágyi – Csonka, Vayer. Edző: Rozmán László. A vendégeknél Koncsag, Vincze, Éri és Horváth Csanád lépett pályára csereként.

A Haladás vezetőedzője, Mátyus János több kulcsemberét is pihentette NB III-as ellenfele elleni mérkőzésen. Kállai, Schuszter és Farkas pedig sérülés miatt hiányzott. A második percben megszerezte a vezetést a Haladás: Kiss Bence bal oldali szögletét Devecseri továbbfejelte, a hosszún érkező Mocsi pedig a bal sarokba lőtt (1-0). Verpecznek is akadt dolga, egy vendégpróbálkozást hárított nagy bravúrral. Érdekesség, hogy a vendégeknél a kezdőben kapott helyet a korábbi győri szélső, Vayer Gábor is. A 17. percben Tóth Dávid jobb oldali beadását Medgyes értékesítette (2-0). Két perc múlva Tóth Dávid adott be ismét, Medgyes pedig a kapu közepébe lőtte (3-0). Lendületben maradt a vasi együttes, egy perc múlva Doktorics cselezte át magát a védőkön, majd közeli lövését Ficsór hárította. Egykapuztak a szombathelyiek, a játék a vendégek térfelén folyt, a vasiak a széleken rendre a védők mögé kerültek, több veszélyes támadást is vezettek. Öt perccel a félidő lefújása előtt Doktorics ugrott ki, majd a jobb sarok mellé gurított.

Szünet után a 47. percben a csereként beállt Simon András lépett ki középen egyedül, majd 14 méterről a kapu közepébe helyezett (4-0). A szombathelyiek nem lassítottak, egyre-másra vezették támadásaikat, a vendégek erejéből csak a védekezésre futotta. A hajrára kicsit leült a meccs, ettől függetlenül a hazaiak további gólokat is szerezhettek volna - hajrában két nagy helyzetet is kidolgoztak. 

A Haladás különösen az első félidőben futballozott lendületesen és gólratörően, biztosan, olykor szép játékkal nyert. 

 

További hírek

Megtekintés
Képernyőn a Vasas elleni bajnokink

Vasárnap helyett hétfőn este nyolc órakor lépünk pályára az Illovszky Stadionban.
0 0 0 2024.04.25. 13:00
Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink