Szombathelyi Haladás


Medgyes: két félidő, három gól


2020.07.13. 20:10
PA

A Szombathelyi Haladás támadója, Medgyes Zoltán eredményesen kezdte a nyári felkészülési mérkőzéseket.

Június 17-én kezdte a nyári alapozást a Mátyus János vezette Szombathelyi Haladás. A vasiak csendben, rendben készülnek  az augusztus 2-án rajtoló 2020/21-es NB II-es szezonra. A zöld-fehérek eddig három felkészülési mérkőzést vívtak, Siófokon két 45 perces találkozón léptek pályára két különböző sorral. A házigazdákat 2-1-re, a Pécset 2-0-ra verték, míg a múlt szombaton a megyei I. osztályú Vép vendégeként 8-1-re nyertek. Nyilván ebben az időszakban sosem az eredmény, hanem a mutatott játék a legfontosabb, de a győzelmeket nem kell magyarázni. Ráadásul a játékkal sem volt probléma, az eddig látottak alapján a zöld-fehérek ott folytatták, ahol a tavaszi menetelésüket abbahagyták. A Pécs (2-0) ellen Medgyes Zoltán két gólt szerzett, a támadó Vépen is lőtt egy gólt – mindkét találkozón 45-45 percet játszott.

– Új rendszer próbálunk, amelyben az utóbbi mérkőzéseken én voltam az egyik csatár - mondta Medgyes Zoltán. – Bár korábban inkább a széleken szerepeltem, ez a poszt sem idegen számomra. Természetesen örülök a góljaimnak, és annak, hogy javult a helyzetkihasználásom - bár azon mindig lehet mit javítani. Legutóbb Vépen egy kulturált csapat ellen játszottunk, komolyan vettük a meccset, próbáltunk minél többet passzolni, szerencsére a pálya is rendben volt és a meccs utáni vacsora is kiváló volt. Az alapozás kellős közepén járunk, most kaptuk és kapjuk a legnagyobb terhelést, ennek ellenére minden meccsen a maximumot próbáljuk nyújtani. Hiába nem az eredmény az elsődleges, mi minden találkozón győzni akarunk! A kemény edzések ellenére a hangulattal nincs probléma, remek az öltözői légkör. Ami a bajnokságot illeti, szerintem még sohasem volt ilyen erős az NB II-es mezőny, ez a bajnokság valamennyi csapat számára nagy kihívás lesz. Jól néz ki a csapatunk és szeretnénk minél előbbre végezni.

                                      Medgyes Zoltánt az eső sem zavarta, jól futballozott a Vép ellen

További hírek

Megtekintés
Egy félidőnyi jó futball

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Haladás Viktória hazai pályán 3-2-re kikapott a Szegedtől.
0 0 0 2024.04.17. 21:00
Megtekintés
Hétközi meccs a női NB I.-ben

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésén szerdán 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Kész-St. Mihály-Szegedet fogadja.
0 0 0 2024.04.16. 13:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink