Szombathelyi Haladás


Győzelem az első meccsen


2020.07.08. 17:00
PA

A Szombathelyi Haladás 2-1-re verte a házigazda Siófokot.

Szombathelyi Haladás–BFC Siófok 2-1. Siófok, zárt kapuk  mögött.
Haladás: Verpecz – Schimmer, Auer, Csilus, Németh Milán – Németh Márió, Jancsó, Tóth D., Doktorics (Tóth Milán, 20.) – Simon A., Rácz. Edző: Mátyus János.

A háromcsapatos minitornán a házigazda BFC Siófok mellett a Szombathelyi Haladás és a Pécsi MFC szerepelt – három NB II.-es gárda csapott tehát össze körmérkőzéses formában. A szombathelyieknél három játékos hiányzott sérülés miatt. Farkas Balázs a jobb vádliját fájlalta, Kállai Kevin a combjára kapott rúgást, míg Schuster Ronald vállsérüléssel bajlódik. Bemutatkozott viszont a nyáron igazolt két új szerzemény, Csilus Tamás és Simon András. 

Mindkét csapat nagy lendülettel, harcosan kezdett, a negyedik percben Németh Márió 12 méteres lövése a jobb sarok mellett suhant el. Egy perc múlva Simon lőtt a jobb sarok mellé, majd a 12. percben a csatár próbálkozását védte a kapus. Negyedórányi játékot követően egy jobb oldali beadást Elek hét méterről a jobb sarokba fejelt (0-1). A 23. percben egyenlített a Haladás: Németh Milán robogott el a bal szélen, beadását Jancsó 15 méterről a jobb sarokba vágta (1-1). Négy perc múlva már a vasiaknál volt az előny. Tóth Milánt lökték fel a jobb oldalon a tizenhatoson belül, a büntetőt Rácz a jobb felső sarokba bombázta (2-1). Bő félórányi játékot követően Tóth Milán passzát Németh Márió 16 méterről lőtte kapura, ám a kapus bravúros védéssel mentette a jobb felső sarokba igyekvő labdát. A Haladás bátran, gyorsan futballozott, sok helyzete volt, megérdemelten nyert.

                                            Jancsó András szerezte a Hali egyenlítő gólját

További hírek

Megtekintés
Licenc: az MLSZ hiánypótlást kér

A Klub a pénzügyi kritériumok igazolásának május 3-ig tehet eleget.
0 0 0 2024.04.23. 20:30
Megtekintés
Vezetődedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic szerint a Mosonmagyaróvár ellen nem az "igazi" Haladást láthattuk. Vezetőedzőnk ugyanakkor nem tudja elmarasztalni a játékosokat.
1 0 0 2024.04.23. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink