Szombathelyi Haladás


Mátyus János marad a Haladás vezetőedzője


2020.06.05. 11:00
PA

Négy lejáró szerződésű játékosával, Mátyus János vezetőedzővel és segítőjével, Felipe Matos-szal is szerződést hosszabbított az NB II. 17. helyén végzett Szombathelyi Haladás.

Séllei Árpád tartja a szavát. A Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgó-csapatának ügyvezető igazgatója a 2020/21-es bajnokság kényszerű, idő előtti befejezése után úgy nyilatkozott, hogy elsődleges célja a jelenlegi keret és a szakmai stáb egyben tartása. Nos, péntek délelőtt a Haladás Stadion egyik impozáns sky-boxjában rendezett sajtótájékoztatón négy, június 30-án lejáró szerződésű labdarúgó is meghosszabbította kontraktusát. Verpecz István, Tóth Dávid, Devecseri Szilárd, Farkas Balázs ősztől is a Rohonci úton futballozik majd. Az előbb említett futballisták újbóli szerződtetése nagy erősítés, de még ennél is nagyobb dolog, hogy a gárdát továbbra is Mátyus János vezetőedző irányítja, egyik másodedzője pedig változatlanul Felipe Matos lesz. A két tréner péntek délelőtt szintén meghosszabbította hó végén lejáró kontraktusát.

A 11 órakor kezdődött sajtótájékoztatóról hamarosan bővebben is beszámolunk.

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 26. fordulójában vasárnap 16 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.03.29. 10:20
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink