Szombathelyi Haladás


Helyes döntés született


2020.05.05. 23:10
haladas.hu

Csapatunk ügyvezető igazgatója, Séllei Árpád nyilatkozott az MLSZ hétfő esti döntéséről.

A Szombathelyi Haladás remek tavaszi szereplésének köszönhetően a 17. helyen végzett a hétfőn lezárt bajnokságban, tehát Mátyus János együttese a következő bajnokságban is az NB II-ben szerepelhet.

– Benne volt a levegőben a döntés, szerintem senki sem lepődött meg – mondta Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója. – Helyesen döntött a szövetség, és ezt nem azért mondom, mert bennmaradtunk az NB II-ben. Meggyőződésem, ha folytatódott volna a bajnokság, még előbbre is végezhettünk volna – hiszen csak öt pontra voltunk a nyolcadik helytől. Jómagam korábban úgy gondolkodtam, ezzel a csapattal a nyolcadik helyet elcsíphettük volna. Hiszen az együttes meccsről meccsre fejlődött, jöttek az eredmények is. Egyelőre nem tudjuk a hogyan továbbot, hiszen az MLSZ még nem közölte, mikor kezdődik a következő szezon. Így nem tudjuk azt sem, hogyan alakulnak az edzések. Több játékos és Mátyus János szerződése is lejár június 30-án, szeretnénk a jelenlegi keretet és a szakmai stábot egyben tartani, de a vírus okozta gazdasági nehézségek miatt nehéz érdemben tárgyalni. Pedig ha a jelenlegi keretet egy-két játékossal megerősítjük, komoly céljaink is lehetnének.

További hírek

Megtekintés
Egységben az erő

Séllei Árpád, Mátyus János, Felipe Matos, Verpecz István, Tóth Dávid, Devecseri Szilárd és Farkas Balázs nyilatkozata a péntek délelőtti sajtótájékoztatón.
0 0 0 2020.06.05. 14:00
Megtekintés
Mátyus János marad a Haladás vezetőedzője

Négy lejáró szerződésű játékosával, Mátyus János vezetőedzővel és segítőjével, Felipe Matos-szal is szerződést hosszabbított az NB II. 17. helyén végzett Szombathelyi Haladás.
0 0 0 2020.06.05. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink