Szombathelyi Haladás


Tovább robog a Haladás!


2020.03.14. 16:40
Pum András

A Merkantil Bank Liga 28. fordulójában szombaton 17 órakor - zárt kapuk mögött - a Szombathelyi Haladás 3-1-re verte a Békéscsabát.

SZOMBATHELYI HALADÁS - BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 3-1 (3-1)

Szombathely, zárt kapuk mögött, játékvezető: Zám.

Haladás: Verpecz - Schimmer, Jagodics, Devecseri - Kiss B., Szekér - Tóth D., Holdampf, Rácz, Bosnjak - Tóth B.

Békéscsaba: Uram - Kovács Á., Polényi, Babinyecz, Farkas M. - Király, Lukács, Gréczi, Nagy S. - Szalai, Pantovic

7. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! Bosnjak bal oldali beadását Jagodics fejjel továbbcsúsztatta, majd a középen érkező Tóth Barna hat méterről a léc alá fejelt (1-0) A 11. percben egy bal oldali beadást Lukács hét méterről középről a bal felső sarokba fejelt (1-1). A 17. percben Rácz szabadrúgását a hosszún érkező Holdampf hat méterről a bal sarok mellé fejelte. Változatos, jó iramú a találkozó, mindkét csapat nyílt sisakkal futballozik. Jó meccs lenne - de szurkolók nélkül teljesen hangulattalan...GÓÓÓÓÓÓÓÓL! A 29. percben Kiss Bence 17 méteres lövése a jobb sarokba vágódott (2-1).GÓÓÓÓÓÓÓL!  A 43. percben Rácz bal oldali beadását az érkező Tóth Barna öt méterről a bal sarokba fejelte (3-1).

A szünetben cserélt a Haladás, Rácz helyett Tóth-Gábor állt be. A második félidőben is a vasiak futballoznak jobban, a zöld-fehérek uralják a játékot. A 48. percben Bosnjak jó helyzetből, balról 13 méterről a bal sarok mellé lőtt. Az 56. percben cserélt a Haladás, Tóth Barna helyett Farkas érkezett. Az 59. percben csabai csere: Gréczi helyett Oláh. Egy óra telt el a meccsből, változatlanul a Haladás irányítja a mérkőzést, a Békéscsaba kevés veszélyt jelent. A 65. percben Kovács Ádám fejesét védte nagy vetődéssel Verpecz. Bosnjak kapott egy könyökös, vérzik a védő arca, ápolni is kell. Szerencsére közben Bosnjak visszatért a pályára. A 69. percben Tóth Dávid cselezte be magát a jobb szélen, de lövését Uram bravúrral védte. A 76. percben Pantovic balról, 18 méterről alig lőtt a bal felső sarok mellé..  Három perc múlva Kiss Bence középre tartó lövését védte Uram. Egy perc elteltével Tóth-Gábor Kristóf futott el a jobb oldalon, de 12 méteres próbálkozását Uram hárította. Csere a Haladásban, Kiss Bence le, Jancsó be.  A 86. percben Farkas cselezett, majd 16 méterről át akarta emelni a labdát a kapus felett, de Uram védett. A 90. percben Ilyés 19 méteres, bal sarokra tartó szabadrúgását Verpeczt bravúrral szögletre tolta. 

Vége a meccsnek, a Hali teljesen megérdemelten nyert 3-1-re!!!

További hírek

Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00
Megtekintés
Licenc: az MLSZ hiánypótlást kér

A Klub a pénzügyi kritériumok igazolásának május 3-ig tehet eleget.
0 0 0 2024.04.23. 20:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink