Szombathelyi Haladás


Zárt kapus lesz a Békéscsaba elleni bajnoki


2020.03.11. 18:30
PA

A korona-vírus járvány miatt a kormány döntése értelmében az 500 fő feletti szabadtéri rendezvények zárt kapusak.

Rendkívüli jogrendet hirdetett, veszélyhelyzet elrendeléséről döntött szerdai ülésén a kormány, amelynek értelmében – számos más intézkedés mellett - az 500 fő feletti szabadtéri rendezvények megrendezését - visszavonásig - megtiltotta. Az MLSZ természetesen azonosult a döntéssel, ennek értelmében a szombati Szombathelyi Haladás-Békéscsaba NB II-es mérkőzés is zárt kapuk mögött kerül megrendezésre. Klubunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a mérkőzést szurkolóink élő közvetítés keretében megtekinthessék.

Az NB II-es meccseken egyébként - sportszervezetenként - összesen 35-en vehetnek részt - ebben szerepelnek már a játékosok és a szakmai stáb tagjai is.

Ami a jegyeket illeti. A már megváltott jegyeket klubunk visszaváltja. Fontos tudni, hogy a jegyeket csak a vásárlás helyén van módunk visszaváltani. A készpénzzel fizetőknek csupán a belépőt kell visszavinniük és visszakapják az összeget. Akik bankkártyával fizették ki belépőjüket, ők a jegyüket vigyék vissza, diktálják be nevüket és azt a bankszámlaszámot, ahová a jegy összegét klubunk visszautalja.

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink