Szombathelyi Haladás


Kupakaland a Kelennel


2020.02.28. 21:00
PA

A női labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében szombaton 12 órakor a Haladás-Viktória FC a másodosztályú Kelen SC vendége lesz. A továbbjutás egy meccsen dől el.

Az újonc, sereghajtó Kelen SC a bajnokságban 12 meccsen mindössze egy győzelmet aratott – éppen a Haladás-Viktória FC ellen. Akkor 1-0-ra nyertek a fővárosiak. Igaz, akkor nem a télen kinevezett Szabados György irányította a szombathelyieket. A meccsnek az NB I. negyedik helyén álló szombathelyiek az esélyesei.

– Úgy akarunk beleállni a meccsbe, hogy az ellenfél érezze: mi mindenképpen tovább akarunk jutni – mondta Szabados György, a vasiak vezetőedzője. – Ám nagyon oda kell figyelnünk, hiszen a kupában egy meccsen bármi megtörténhet. Nem foglalkozunk azzal, hogy a bajnokin a Kelen nyert, az már a múlt. Minden meccs más és más, megfelelő hozzáállással, fegyelmezetten kell futballoznunk, és akkor elérjük a célunkat. Harsányi Andrea térde még nincs olyan állapotban, hogy játszhasson, néhányan pedig sérülésből térnek vissza.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink