Szombathelyi Haladás


Három gól a szlovén bajnoknak


2020.02.25. 09:50
haladas.hu

A Haladás-Viktória FC 3-3-as döntetlent játszott a szlovén bajnoki címvédő Pomurje Beltincivel.

ZNK Pomurje Beltinci–Haladás-Viktória FC 3-3 (2-1). – Lendva, műfű, 300 néző, női felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Haladás-Viktória: Bíró – Balogh, Horti, Tálosi, Hajba (Fördős, 75.) – Németh M., Rácz, Manhart – Tóth A., Siklér, Öreg. Edző: Szabados György.

A vasiaknál Kiss Zsófia, Kovács Virág, Harsányi Andrea sérülés, Szakonyi Emese pedig betegség miatt hiányzott. A kispadon ült az U16-os csapat játékosa, Novák Luca, és az U19-es együttes játékosa, Köbli Petra is. Érdekesség, hogy mivel a szlovén bajnoki címvédő, jelenleg is első, rendszeres Bajnokok Ligája-résztvevő Pomurje mindhárom kapusa sérült, a vasiak második számú portása, Csapó Zsófia védte a hazaiak kapuját - kimondottan jól!

A szlovénok szereztek vezetést, majd növelték előnyüket – ám Tálosi Szabina szépített. A kiegyenlített első félidőben a Pomurje szinte valamennyi helyzetét gólra váltotta. A második félidő elején egy ártalmatlannak tűnő szituáció után újabb gólt szerzett a beltinci együttes. A hátralévő időt végigtámadta a Haladás-Viktória és előbb a 70. percben Rácz Zsófia lőtte ki a bal felső sarkot, majd a 82. percben 18 méteres szabadrúgásból lőtt hasonlóan nagy gólt
A szombathelyiek végig egyenrangú partnerei voltak a bajnoki címvédőnek. Gólszerzők: Rácz 2, Tálosi.

- Az első félidőre rányomta bélyegét, hogy a meccs előtt nem derült ki, melyik pályán lesz a találkozó, ez a hercehurca befolyásolta az első 45 percet – mondta Szabados György, a vasiak vezetőedzője. – A második félidőt viszont mi uraltuk, gólokkal kellett volna nyernünk.

További hírek

Megtekintés
Bajban női csapatunk is

A koronavírus-járvány miatt egymás után jelentik be a futballklubok, hogy kénytelenek játékosaik fizetését csökkenteni. A Haladás-Viktória FC női NB I-es labdarúgócsapata sem kivétel ez alól.
0 0 0 2020.04.04. 20:10
Megtekintés
Fizetéscsökkentés

A koronavírus-járvány miatt több más futballklubhoz hasonlón az NB II-es Szombathelyi Haladásnál is csökkentik a bérköltségeket. Nagy szükség lenne most támogatókra!
0 0 0 2020.04.02. 20:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink