Szombathelyi Haladás


Ferenczi István az új erőnléti edző


2020.02.24. 19:50
PA

A korábbi kilencszeres válogatott csatár kedden már csatlakozik a szakmai stábhoz.

Új erőnléti edző érkezett a Szombathelyi Haladáshoz: a legutóbb a Vasasnál ugyanebben a pozícióban dolgozó Ferenczi István váltja Gusztafik Ádámot, aki visszatér az Illés Akadémiára. Klubunk ezúton is köszöni Ádámnak azt a munkát, amit a csapat mellett végzett. 

Ferenczit nem kell különösebben bemutatni a hazai futballrajongóknak, a 42 esztendős, győri születésű szakember idehaza és külföldön is több klubban futballozott, így például Győrött, az FTC-ben, a Vasasban, Debrecenben, míg külföldön az angol Barnsley-t, a bolgár Levszki Szófiát, török Rizesport, a német Osnabrücköt is erősítette. Kilenc válogatott meccsén három gólt szerzett. Érdekesség, hogy a 2016/17-es szezonban a Vasasnál erőnléti edzőként dolgozott, de mellett megvolt a játékosigazolása, s így gólokat is szerzett: a Fradinak például kettőt lőtt, de a Halinak is betalált. A támadó 290 NB I-es meccsen 101 találatot jegyzett. Ferenczi később az angyalföldieknél megbízott edzőként és másodedzőként is dolgozott. A korábbi futballista az utóbbi években lefutotta a Szupermaratont és Ultrabalatont is.

Ferenczi nem csak a Haladásnál, hanem az Illés Akadémia U19-es csapatánál is erőnléti edzőként dolgozik majd. 

További hírek

Megtekintés
Bajban női csapatunk is

A koronavírus-járvány miatt egymás után jelentik be a futballklubok, hogy kénytelenek játékosaik fizetését csökkenteni. A Haladás-Viktória FC női NB I-es labdarúgócsapata sem kivétel ez alól.
0 0 0 2020.04.04. 20:10
Megtekintés
Fizetéscsökkentés

A koronavírus-járvány miatt több más futballklubhoz hasonlón az NB II-es Szombathelyi Haladásnál is csökkentik a bérköltségeket. Nagy szükség lenne most támogatókra!
0 0 0 2020.04.02. 20:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink