Szombathelyi Haladás


Nem adta fel, bebombázta


2020.02.20. 13:00
PA

A Budapest Honvéd ellen bombagólt szerző Tóth Barna első kísérlete nem sikerült, a második azonban nagyonis.

A hosszabbítás második percében jártunk, amikor a csereként beállt Tóth Barna kapott egy labdát, majd vezette-vezette, végül mintegy 22 méterről óriási gólt ragasztott a bal felső sarokba - a Honvéd kapusa, Tujvel hiába repült, esélye sem volt védeni. A Hali ezzel a bombagóllal vezetett 2-0-ra a Honvéd elleni MK-nyolcaddöntő visszavágóján. 

- Mivel betegség után tértem vissza, kellett egy kis idő, mire felvettem a meccs ritmusát - mondta Tóth Barna. - De nagyon egyben volt a csapat, így valamivel könnyebb dolgom volt. Ültek azok a taktikai elemek, amelyeket begyakoroltunk, partiban voltunk a Honvéddal. A gólom? Érdekes, hogy előtte volt egy lövésem amelyből bedobás lett... Ám nem adtam fel, a társak is biztattak, hogy legközelebb sikerülni fog. Így is lett, hosszan vezettem a labdát, és mivel a védők nem léptek ki rám, kerestem a helyet, hol tudom jól ellőni. Nagyon örültem, amikor a hálóba vágódott a labda. Pályafutásom során még a Monor színeiben a Vasas ellen szereztem hasonló gólt. Sajnos aztán a Honvéd ellen mi is kaptunk egy gólt, de egy 120 perces meccsnél előfordul, hogy számunkra szerencsétlenül, pont az ellenfélhez pattan a labda. Ami a saját teljesítményemet illeti, egy csatárt a gólok minősítik, úgyhogy ilyen szempontból elégedett lehettem. Viszont azt nagyon sajnálom, hogy végül nem sikerült továbbjutnunk. A meccs megmutatta a csapat erejét, azt, hogy hol lenne a reális helyünk a bajnokságban - jóval előbbre. De még nagyon sokat kell dolgoznunk, az biztos, hogy jó úton járunk. Ha így folytatjuk, jönnek majd az eredmények is. Ami Mátyus Jánost illeti, emberileg szimpatikus és nagyon jól kezeli a csapatot, jól viszonyul hozzánk, játékosokhoz. 

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink