Szombathelyi Haladás


Motiváltan


2020.02.12. 16:50
Pum András

A múlt héten igazolt Farkas Balázs hisz a Szombathelyi Haladás bentmaradásában.

- Egy futballista életében előfordul, hogy váltania kell, télen úgy éreztem, ennek eljött az ideje – mondta a Soroksárról igazolt Farkas Balázs. – Örültem amikor megkerestek a Haladástól és annak is, hogy Mátyus János vezetőedző jelezte: komolyan számít rám. Mivel kiesőhelyen állunk a tabellán, ezért a bentmaradás az elsődleges cél. Számomra pedig – amellett, hogy csapatomat segítem – jó lehetőség a bizonyításra ez a fél év. Nagy kihívás  lesz, de nem tartok semmitől, szeretnék sikeresen szerepelni a Haladással. Látom, hogy a Mátyus János vezette szakmai stáb milyen motiváltan dolgozik – én hiszek a bentmaradásban. Nem egyszerű a helyzetünk, mert folyamatosan nyernünk kell. A védekezésünk rendben van, a támadójátékban muszáj fejlődnünk. Ami a Halival kapcsolatos emlékeimet illeti, az őszi, szombathelyi meccsen nem voltam a Soroksár keretében, de korábban – az MTK játékosaként – gólt is szereztem mostani csapatom ellen. Motivált vagyok, habitusomat mutatja, hogy súlyos sérüléseim után mindig talpra álltam és értem el sikereket pályafutásom során. És még szeretnék is, most csak az lebeg a szemem előtt, hogy a Haladás ősztől is NB II-es legyen.

                       Farkas Balázs Szolnokon debütált a Haladásban Fotó: Szabó Magdics Gábor

 

További hírek

Megtekintés
Kupakaland a Kelennel

A női labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében szombaton 12 órakor a Haladás-Viktória FC a másodosztályú Kelen SC vendége lesz. A továbbjutás egy meccsen dől el.
0 0 0 2020.02.28. 21:00
Megtekintés
Két akadémista siker

Az I. osztályú utánpótlás-labdarúgóbajnokság tavaszi első fordulójában az Illés Akadémia-Haladás csapatai közül az U15-ösök és az U19-esek tudtak nyerni.
0 0 0 2020.02.27. 12:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink