Szombathelyi Haladás


Rajtra és győzelemre fel!


2020.01.31. 22:00
Pum András

A Merkantil Bank Liga tavaszi első, 22. fordulójában vasárnap 14 órakor a Szombathelyi Haladás a Szeged Csanád-Grosics Akadémiát fogadja.

A kieső, 18. helyről várja a tavaszi rajtot a Szombathelyi Haladás együttese. A zöld-fehérek a télen öt játékost igazoltak, és Mátyus János személyében új tréner is érkezett. A vasárnapi ellenfél, a portugál Joao Janeiro vezette Szeged Csanád-Grosics Akadémia a 13. helyen tanyázik. Az alföldieket erősíti több volt Haladás-futballista. Így Mohl Dávid, Tóth Máté, Gajdos Zsolt, Andorka Péter és a télen Zalaegerszegről igazolt Grumics Miroszlav is. Ősszel a két csapat 1-1-es döntetlent játszott egymással. 

– Szerettem volna, ha Grumics hozzánk szerződik, talán a szurkolókban is szép emlékeket hagyott, de – noha tettünk neki ajánlatot – ő a Szegedet választotta – mondta Mátyus János, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője. – A Szeged jó és masszív csapat, a tabellán elfoglalt helye alapján nincs miért izgulnia, nyugodtan futballozhat. Bár ez közhely, de mi elsősorban nem velük foglalkozunk, hanem saját magunkra koncentrálunk. Ha úgy futballozunk, ahogy elvárom, és ahogy a játékosok ezt megértették az elmúlt négy hétben, akkor bárkivel is játszunk hazai pályán, van esélyünk. De ha az folytatódik, ami ősszel, akkor esélytelenek vagyunk. Sajnos sérülések nehezítik a dolgomat. Németh Márió visszatérésére még sokat kell várnunk, és Rózsa Dániel valamint Medgyes Zoltán sem bevethető. Bízom a fiúkban és az elvégzett munkában.

Várható összeállítás: Verpecz – Schimmer, Jagodics, Devecseri, Németh Milán – Kiss B., Jancsó – Holdampf, Rácz, Bosnjak – Szalay.

A stadion pénztárai vasárnap 12 órakor nyitnak. Az időjárás vasárnap is marad az utóbbi napokhoz hasonlóan szinte tavaszias, a hét utolsó napjára 12 fokot jósolnak.

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink