Szombathelyi Haladás


Közel kétméteres csatárt igazoltunk


2020.01.28. 09:30
Pum András

Támadót igazolt a Szombathelyi Haladás. Tóth Barna Nyíregyházáról szerződött a zöld-fehérekhez. Ketten viszont távoztak.

A téli átigazolási szezonban korábban Verpecz István, Schimmer Szabolcs, Devecseri Szilárd és Rácz Ferenc érkezett a tabella 18. helyén álló szombathelyiekhez. Most újabb játékossal, egy klasszikus támadóval, Tóth Barnával erősödött a keret. A 24 esztendős, a fővárosban született csatár Újpesten kezdett el futballozni, aztán szerepelt a Budapest Honvéd II-ben, majd Siófokon, Vácott, Monoron, legutóbb pedig Nyíregyházán játszott. Eddigi 72 NB II-es bajnokiján húsz gólt szerzett és nyolc gólpasszt adott. Legjobban a 2018/19-es bajnokságban ment a hórihorgas, 198 cm magas támadónak: a Monor színeiben 38 meccsen 14 gólt szerzett. Majd a bajnokság végén, 2019 júliusában Nyíregyházára szerződött, 15 bajnokin három gólt jegyzett. Most közös megegyezéssel szerződést bontott a szabolcsi klubbal. Ősszel egyébként még végigjátszotta a Haladás-Nyíregyháza (1-3) bajnokit. A támadó fél plusz egy évre írt alá.

                                               Tóth Barnát Séllei Árpád ügyvezető igazgató üdvözölte

Ketten viszont távoztak Szombathelyről: a 23 éves Tóth Martinnal és a 22 éves Petró Balázzsal közös megegyezéssel szerződést bontott a klub. A két támadó középpályás közül Tóth ősszel egyszer volt kezdő, kétszer csereként szállt be. míg Petró egyszer kapott lehetőséget – csereként. Séllei Árpádtól, a Haladás ügyvezető igazgatójától megtudtuk, a vasiak kerete kész, több játékost már nem igazolnak és távozó sem lesz.

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink