Szombathelyi Haladás


Visszaszerezni a szurkolók bizalmát!


2020.01.27. 11:00
PA

Csapatunk középpályása, Holdampf Gergő hisz a bentmaradásban és számít szurkolóink támogatására.

A 25 esztendős Holdampf Gergő egy éve igazolt a Budapest Honvédtól Szombathelyre. Ősszel alapembere volt a Haladásnak, 19 NB II-es mérkőzésen szerepelt, két gólt szerzett. A középpályás egyértelműen bentmaradást vár tavasszal a csapattól, de bízik bent, hogy később már ennél komolyabb célokért is küzdhet.

- Ugyan rövid volt a felkészülés, ennek ellenére nagyon tartalmasan telt, úgy érzem maximálisan felkészültünk a ránk váró feladatra - mondta Holdampf Gergő. - Hogy mit várok tavasszal? Egyértelmű:bentmaradást! Lépésről lépésre haladva, sok győzelemmel kell kiharcolni a másodosztályt. Egyelőre ennél nagyobb céljaink nem lehetnek - én sem így terveztem korábban, de most ez a legfontosabb feladat  - hogy aztán később szebb célokért küzdhessünk. A másik ami nagyon fontos lenne, hogy újra egymásra találjon a Csapat és a Tábor! Bízom abban, hogy a tavaszi teljesítményünkkel vissza szerezzük fanatikusaink bizalmát!

                            Holdampf Gergő alapembere a Haladásnak

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink