Szombathelyi Haladás


Injekciókúrán


2020.01.24. 10:00
Pum András

A Szombathelyi Haladás támadója, Medgyes Zoltán Achilles-ín gyulladással bajlódik.

Arról, hogy a vasiak a másodosztály 18. helyén állnak, talán legkevésbé Medgyes Zoltán tehet. A támadó volt azon kevesek egyike, akik ősszel jó teljesítményt nyújtottak. Ám a 24 éves csatár hetek óta nem edzhet.

– Az őszi öt utolsó mérkőzésen már kínlódtam a bal Achilles-ínammal – mondta Medgyes Zoltán. – Január elején azonban a többiekkel együtt elkezdtem az edzéseket, ám a harmadik tréning után ismét elkezdett fájni az achillesem. Sajnos begyulladt, így azóta nem is edzettem. Helyette kezelésekre járok, lézeres lökéshullámokat kapok, múlt héten pedig elkezdtük az injekciúkúrát. Összesen öt injekciót kapok, de hetente csak egyet lehet beadni. Ami azt jelenti, hogy  – mivel egyet már kaptam – legrosszabb esetben négy hét múlva kezdhetek el edzeni. És onnan még nagyjából két hét, mire újra játszhatok. Én viszont remélem, hogy két-három injekció után már tréningezhetek. Nehezen viselem, hogy amíg a többiek edzenek, én legjobb esetben a konditeremben erősíthetek, vagy biciklizhetek. Ami az új trénert, Mátyus Jánost illeti, jó és határozott edző, akinek megvan az elképzelése arról, mit szeretne velünk játszatni  Mindenesetre már jobb a hangulat az öltözőben, mint január elején volt, az önbizalmunk is kezd helyreállni. Hisszük, hogy a tavaszunk sokkal jobban sikerül, mint az őszünk és bentmaradunk az NB II-ben. 

                                     Medgyes idén eddig mindössze három edzésen tudott résztvenni

További hírek

Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00
Megtekintés
Volt szombathelyi futballisták a válogatottak élén

A Haladás Viktória korábbi labdarúgója, Rácz Zsófia lett a magyar női U19-es válogatott szövetségi kapitánya. A felnőtteké pedig az egykoron szintén Szombathelyen szereplő Szarvas Alexandra.
0 1 0 2024.03.27. 13:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink