Szombathelyi Haladás


Még nem végleges a keret


2020.01.23. 10:50
PA

Séllei Árpádot, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatóját kérdeztük az átigazolási hírekről.

A vasiak télen eddig négy játékost – a kapus Verpecz Istvánt, a védő Schimmer Szabolcsot és Devecseri Szilárdot és a támadó középpályás Rácz Ferencet igazolták. Támadót viszont még nem, noha Eszlátyi István, Novák Csanád és Gaál Bálint is távozott elölről. Séllei Árpád, a Haladás ügyvezető igazgatója érdeklődésünkre elárulta: egy csatárt még szeretnének szerződtetni.

- Egy minőségi csatárt még szeretnénk igazolni, olyat, aki nagy eséllyel jobb, mint az itt lévő támadók - mondta Séllei Árpád. - Ám ez nem egyszerű feladat, főleg azért nem, mert már a másodosztályban olyan pénzekért igazolnak futballistákat, amely számunkra elérhetetlen és irreális. Sokan inkább a magasabb fizetésért elüldögélnek egy NB I vagy NB II-es csapat kispadján, ahelyett, hogy nálunk rendszeresen játszanának. Másrészt a sajtóban folyamatosan megjelenő negatív hangulatkeltés sem segíti a dolgunkat. Naponta tárgyalok játékosokkal, lehetséges támogatókkal, akik olvassák a klubunkról szóló negatív, gyakran a valóságtól elrugaszkodott, hazug híreket - emiatt nem akarnak idejönni. Pedig mindenkit megnyugtatok, a Haladás helyzete nem olyan rossz, ezt remélem a pályán is bizonyítani fogjuk a jövő hétvégén. Ezúton is kérem a szurkolókat, hogy jelenlétükkel tiszteljék meg a HALADÁS első tavaszi mérkőzését, adjanak egy esélyt a fiuknak a bizonyításra, valamint mutassák meg, hogy a HALADÁS-nak nagy szurkolótábora van.

További hírek

Megtekintés
Egy félidőnyi jó futball

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Haladás Viktória hazai pályán 3-2-re kikapott a Szegedtől.
0 0 0 2024.04.17. 21:00
Megtekintés
Hétközi meccs a női NB I.-ben

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésén szerdán 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Kész-St. Mihály-Szegedet fogadja.
0 0 0 2024.04.16. 13:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink