Szombathelyi Haladás


Országos teremtornán a lányok


2020.01.11. 11:00
haladas.hu

A Haladás-Viktória FC hétvégén az MLSZ által szervezett téli Teremlabdarúgó-tornán szerepel.

A pénzdíjas viadalra mind a nyolc első osztályú női NB I.-es labdarúgócsapat meghívást kapott, ám a harmadik helyen álló DVTK nem vesz részt a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban szombaton és vasárnap sorra kerülő tornán. A miskolciak helyére az NB II. Nyugati csoportjának éllovasa, a Magyar Labdarúgó Egylet ugrott be. A csapatokat - bajnoki helyezésük alapján - két csoportba sorolták. Az A csoportban az FTC, az Astra, az ETO Győr és a Magyar Labdarúgó Egylet lép parkettre. A B-be az MTK Hungária, a Haladás-Viktória FC, a St. Mihály és a Kelen SC kapott besorolást. Az azonos csoportban szereplő csapatok kétszer játszanak ellenfelükkel. Majd az első két helyezett keresztbejátszást vív az elődöntőben, a többiek az 5–8. helyért meccselnek.

A csoportmérkőzések 1×12 percesek, a bronzmeccs és a döntő 1×20 perces. A tornán 5+1-es csapatok játszanak. Az M4 Sport utóbbi két találkozót élőben közvetíti.

– Kifejezetten nem készültünk a teremtornára, de azért amennyit tudtunk, teremben készültünk, az egymás között játék során gyakoroltunk – mondta Szabados György, a vasiak decemberben kinevezett vezetőedzője. – Összeállítottuk a sorokat, a játékosokban pedig egyébként is megvan az a tudás ahhoz, hogy eredményesen szerepeljenek. Fördős Beatrix a bokájával bajlódik, Harsányi Andrea még nem épült fel sérüléséből, Heike Manhart pedig a sérülésveszély miatt hagyja ki a tornát.

Az utazó keret: Bíró, Csapó – kapusok. Tálosi, Balogh, Horti, Kiss Zs., Sitku, Kopcsándi, Tóth A., Rácz, Öreg, Szakonyi, Kovács V., Siklér – mezőnyjátékosok.


A Haladás-Viktória FC csoportmérkőzései. Szombat, 13.45: Haladás-Viktória–St. Mihály-Szeged. 14.45: Kelen SC–Haladás-Viktória. 15.45: MTK-Haladás–Viktória. 17.15: St. Mihály–Szeged- Haladás-Viktória. Vasárnap, 12.15: Haladás-Viktória–Kelen SC. 12.45: Haladás-Viktória–MTK.

További hírek

Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00
Megtekintés
Licenc: az MLSZ hiánypótlást kér

A Klub a pénzügyi kritériumok igazolásának május 3-ig tehet eleget.
0 0 0 2024.04.23. 20:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink