Szombathelyi Haladás


Gaál és Eszlátyi távozott


2019.12.19. 21:20
PA

Klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott Gaál Bálinttal és Eszlátyi Istvánnal.

A sitkei születésű Gaál Bálint 2014 nyarán igazolt Sopronból a Haladáshoz, ahol egy esztendőt töltött, majd az akkor NB I-es Vasashoz szerződött. Az első osztálytól a bajnokság végén búcsúzó angyalföldieknél szintén egy esztendőt játszott – 2018 nyarán újra Szombathelyre szerződött. Noha a 28 éves támadó kontraktusa 2021. június 30-ig kötötte a zöld-fehérekhez, a klub és a játékos útjai elváltak: a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak. Ősszel Gaál 17 bajnokin szerepelt kezdőként, kétszer csereként, két gólt szerzett.

Szintén közös megegyezéssel bontott szerződést a Haladás a nyáron Mosonmagyaróvárról érkezett csatárral, Eszlátyi Istvánnal. A 28 éves futballista ősszel ötször volt kezdő, tízszer csereként állt be, két gólig jutott.

– Nagyobb reményekkel tértem vissza, ám nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy elterveztem – mondta Gaál Bálint. – Több van bennem annál, mint amit nyújtottam, ezért úgy érzem jelen helyzetben jót tehet a környezetváltozás. Sok sikert kívánok a Haladásnak és azt, hogy maradjon bent az NB II-ben – egyben köszönöm Séllei Árpádnak, hogy ilyen korrektül meg tudtunk egyezni a szerződésbontásban.

További hírek

Megtekintés
Képernyőn a Vasas elleni bajnokink

Vasárnap helyett hétfőn este nyolc órakor lépünk pályára az Illovszky Stadionban.
0 0 0 2024.04.25. 13:00
Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink