Szombathelyi Haladás


Három pontért


2019.11.26. 23:40
Pum András

A labdarúgó NB II. 11. fordulójában szerdán 13 órakor a Szombathelyi Haladás a Duna Aszfalt Tiszakécske vendége lesz.

A korábban elhalasztott 11. fordulót rendezik szerdán. A 15. helyen álló Duna Aszfalt Tiszakécske 18, a 18. helyen tanyázó Haladás 15 pontot gyűjtött. A sárga-kékek Simon Antallal a kispadon kezdték a bajnokságot, ám a trénert a november 3-i, Szolnok elleni hazai 1-1 után menesztették. Azóta Virágh Ferenc megbízott edző irányítja a gárdát: egy-egy győzelem, döntetlen és vereség az alföldi együttes mérlege. A Tiszakécskét erősíti az NB I-es múlttal rendelkező Sváb Dániel, Preklet Csaba és Fabio. De az alföldieknél véd a korábban az Illés Akadémián nevelkedő Molnár Márk.

 Ami a Haladást illeti, a zöld-fehérek az elmúlt hétvégén szabadnaposak voltak, így két és fél hetes szünet után lépnek ismét pályára.

                                        Yuriy Habovda visszatért és pályára lép Tiszakécskén

– Hasznos hetek állnak mögöttünk, sokat és jól dolgoztak a fiúk, de ezt majd a pályán is meg kell mutatniuk – mondta Desits Szilárd, a Haladás megbízott edzője. – Nagyon szervezett és fegyelmezett csapattal találkozunk, amely Dorogon stabil védekezésből gyors kontrákat vezetett, és megérdemelten nyert. A helyszínen láttam a meccset, többet kaptam szerdai ellenfelünktől, mint amit vártam. Azonban mindez nem számít, hiszen nekünk nyernünk kell. Yuriy Habovda édesapja halála miatt hazautazott Ukrajnába, de már visszatért, Kiss Bence pedig sérülés miatt hagyott ki edzéseket. Mindketten vállalják a játékot. Rózsa Dániel, Németh Márió, Nyári Patrik sérült.

Összeállítás: Gyurján – Habovda, Jagodics, Németh Milán, Bosnjak – Holdamp, Kiss B., Szekér – Medgyes, Novák, Eszlátyi.

A vendégbelépők 1000 forintba kerülnek, 14 év alatt ingyenes a belépés. A vendégszurkolók a Strand utca felőli műfüves sportcsarnok parkolójában tudnak parkolni.

További hírek

Megtekintés
Fotókon a Gyirmót elleni bajnoki

Képeken a vasárnap esti Merkantil Bank Liga-mérkőzés.
0 28 0 2019.12.08. 21:00
Megtekintés
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Így látta a mérkőzést Desits Szilárd

A Szombathelyi Haladás megbízott edzője értékelte a Gyirmót FC Győr (0-1) elleni bajnokit.
1 0 0 2019.12.08. 20:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink