Szombathelyi Haladás


Nincs más hátra, mint előre!


2019.10.29. 14:40
PA

Desits Szilárd egy edzést tartott a játékosoknak, szerdán már Magyar Kupa-meccset játszik a csapat Győr-Ménfőcsanakon.

A régi-új tréner, Desits Szilárd korábban az Illés Akadémián edzősködött, majd 2017 augusztusától másodedzőként segítette a Haladást. Aztán 2018 szeptemberében a menesztett Michal Hipp  helyett néhány edzésen és a sikerrel megvívott csepeli Magyar Kupa-meccsen irányította a Halit. Érdekesség, hogy  a nyári felkészülést Desits vezetésével kezdték a szombathelyiek, majd érkezett Supka. Most ismét Desits irányítja a csapatot.

– Óriási megtiszteltetés, hogy a Haladás edzője lehetek – mondta Desits Szilárd megbízott edző. – Ez nem afféle tiszteletkör, valóban így gondolom. Tisztában vagyok a helyzet fontosságával és súlyosságával – biztos vagyok abban, hogy a játékosok is átérzik ugyanezt. Nem a legjobb passzban vagyunk, sok a sérültünk, és a vereségek hatására mentálisan nincsenek a legjobb állapotban a futballisták. De nincs más hátra, mint előre! Mindannyiunk számára legfontosabb a Haladás. Mielőbb el kell indulnunk felfelé a tabellán.

A Haladás szerdán 12.30-kor a Magyar Kupában a 32 közé jutásért az NB III. nyugati csoportjának ötödik helyén álló Herold Trans Ménfőcsanak otthonában lép pályára. 

– Mivel az én feladatom volt az aktuális ellenfelek feltérképezése, tudom, mire számíthatunk – folytatta Desits. – Mindössze egy edzésen vagyunk túl, de ez most teljesen mindegy: tovább kell jutnunk.  Rózsa, Bosnjak, Németh Márió, Tóth Dávid, Novák sérült. Összeállítás:  Gyurján – Habovda, Jagodics, Jancsó, Németh Milán – Kiss B., Holdampf – Tóth-Gábor, Szalay, Gaál – Medgyes.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink