Szombathelyi Haladás


Fordulatos meccsek


2019.10.15. 09:00
haladas.hu

Az I. osztályú labdarúgó-bajnokságok legutóbbi fordulóiban nem termett babér az Illés Akadémia-Haladás csapatai számára. Mind az öt együttes pont nélkül maradt.

U14

Kisvárda–Illés-Haladás 3-2 (2-1). – Kisvárda, vezette: Szopkó.

Illés-Haladás: Huszár (Kovács Á.) – Koósz (Csörnyei), Stefanich, Baranyai (Sinka), László (Karvalics), Balikó, VARGA Á. (Horváth A.), Király (Takács-Földes), Fischl, KATONA, Horváth B. (Bonchis). Edző: Tóth Zsolt.

A mérkőzés elején a vasiak nagy nyomás alá helyezték a listavezető kisvárdaiakat. Majd a semmiből, egy egyéni hiba után megszerezték a vezetést a hazaiak. Ezt követően kiegyenlítetté vált a meccs, a vendéggárda egy szép akcióból egyenlített. Ám egy újabb egyéni hiba után már 2-1-re vezettek a hazaiak. Szünet után formás akciót követően egalizáltak a vendégek, majd mindkét csapat ment előre a győztes gólért. A Kisvárda talált be, de az Illés-Haladás nem adta fel. Bár tíz emberre fogyatkozott a vasi csapat, a hajrában nagy rohamot indított az egyenlítő gólért – eredménytelenül. Gólszerzők: Katona, Baranyai. Kiállítva: Kovács Á. (76., Illés-Haladás).
A 9. fordulóból későbbre halasztották a Illés-Haladás–Diósgyőr mérkőzést.

U15

Kisvárda–Illés-Haladás 6-1 (5-1). – Kisvárda, vezette: Paráda.
Illés-Haladás: Pataki (Molnár-Végh) – Nagy R., Szvoboda (Bonyhárd), Bolla, Sági (Varga O.), MOZSÁR, Papp Cs., Mayer (Frák), Nagy Zs. (Varga D.), Szabó L. (Mohos), UDVARDI. Edző: Horváth András.

A szombathelyiek már a 3. percben hátrányba kerültek, ám nem roppantak össze, visszajöttek a meccsbe. Sőt, 2-1-nél kapufát lőttek – ez volt a meccs fordulópontja. A folytatásban négy pontrúgásból négy gólt kapott a vasi csapat. A gólarány túlzott, játékban nem volt ekkora különbség a csapatok között. Gólszerző: Udvardi.
A 9. fordulóból későbbre halasztották a Illés-Haladás–Diósgyőr mérkőzést.

U16

Illés-Haladás–FTC 1-3 (1-2). – Szombathely, vezette: Hegedüs.
Illés-Haladás: Olasz – Tóth K., Vert (Kovács P.), Muzsi, Horváth J. (Rózsa), Vigh, TAMA, Iván, Kovács A. (Borbács), Németh Á. (Pataki), Domján (Miszori). Edző: Sátori Barnabás.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a másodikban viszont a vendégek rá tudták erőltetni akaratukat a szombathelyiekre, így megérdemelten vitték el a három pontot. Gólszerző: Kovács A.
14. forduló, péntek, 10.00: ETO FC Győr–Illés-Haladás.

U17

Illés-Haladás–FTC 1-2 (1-0). – Szombathely, vezette: Iványi.

Illés-Haladás: Simon – Dezamits, Bunevácz, KÁLLAI, Palkó, Markó (Sipos), Horváth R. (Lórántfy), Sulyok D., Tarján, SULYOK M. (Szabó B.), Antal. Edző: Németh Richárd.

Az első félidőben szervezetten futballoztak a hazaiak, megszerezték a vezetést, és egy-két gólhelyzetet is sikerült kidolgozniuk. Szünet után egy egyéni hibát követően tizenegyesből gyorsan egyenlítettek a ferencvárosiak. Ezt követően igazi ki-ki meccs alakult ki, mindkét csapat betalálhatott volna – ez a vendégeknek sikerült. A játék képe alapján a hazaiak minimum egy pontra rászolgáltak volna. Gólszerző: Sulyok M.
14. forduló, péntek, 10.00: ETO FC Győr–Illés-Haladás.

U19

Honvéd-Magyar Futball Akadémia–Illés-Haladás 4-2 (1-1). – Budapest, vezette: Zahorán.
Illés-Haladás: Schüld – Bokor, Debreceni, Woth (Auer), Doktorics (Kállai), Illés (Szecsődi), Balogh F., Szekér, Schuszter (Vajda), Csomós, Tóth M. (Volter). Edző: Oross Márton.
Az első félidő kiegyenlített játékát követően szünet után felülkerekedtek a fővárosiak, és a maguk javára fordították a mérkőzést. Gólszerző: Csomós (2).

7. forduló, szombat, 12.00: Vasas Kubala Akadémia–Illés-Haladás.

 

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink