Szombathelyi Haladás


Hét gólt vágtak a lányok


2019.10.12. 22:30
haladas.hu

A női labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójában a Haladás-Viktória FC biztosan jutott a legjobb nyolc közé.

Complexpress-Metis NFC–Haladás-Viktória FC 0-7 (0-3). –Budapest, Siketek-pálya, 200 néző, női labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzés, 3. forduló, vezette: Hegyi.
Metis NFC: Váradi J. – Hegedűs (Váradi E.), Farkas K., Fülöp, Kardosi (Kiss-Molnár) – Horváth H., Juhász, Urbán, Gál – Deczki (Györgyövics), Németh F. Edző: Mészáros László.
Haladás-Viktória FC: Bíró – BALOGH, TÁLOSI, Horti, KISS ZS. – Tóth A. (Fördős, 57.), Rácz (Németh M., 65.) – SZAKONYI, Manhart, Öreg – Siklér (Kovács V., 65.). Edző: Simon Attila.

Rögtön a kezdést követően a szombathelyiek ragadták magukhoz a kezdeményezést. A másodosztály Keleti-csoportjának második helyén álló fővárosiak a védekezésre rendezkedtek be. Nem sokáig állták a rohamokat, bő negyedóra elteltével Manhart révén megszerezték a vezetést a vasiak. A hazaiak gyakorlatilag eddig tudták tartani magukat, a sorozatos vendégakciók a félidő hajrájában újabb gólokkká értek. Az első félidő zárására eldőlt a továbbjutás kérdése (0-3).
Szünet után az egyre jobban fáradó hazaiak ellen a szombathelyiek szinte tetszés szerint lőtték góljaikat, úgy, hogy sok helyzetet el is hibáztak. A Haladás-Viktória ilyen arányban is megérdemelten nyert és jutott a legjobb nyolc közé. Gólszerzők: Szakonyi 2 (40., 86.), Manhart (16.), Rácz (36.), Siklér (46.), Öreg (56.), Fördős (62.).

                                                        Szakonyi Emese két gólt szerzett

Simon Attila: – Örülök, hogy az eddig kevesebbet szereplő játékosoknak most több lehetőség jutott, külön örülök a fiatalok jó teljesítményének.

További hírek

Megtekintés
Volt szombathelyi futballisták a válogatottak élén

A Haladás Viktória korábbi labdarúgója, Rácz Zsófia lett a magyar női U19-es válogatott szövetségi kapitánya. A felnőtteké pedig az egykoron szintén Szombathelyen szereplő Szarvas Alexandra.
0 1 0 2024.03.27. 13:00
Megtekintés
Háromgólos siker

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. 3-0-ra verte a Vasvárt.
0 0 0 2024.03.25. 15:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink