Szombathelyi Haladás


A Diósgyőrt fogadják a lányok


2019.09.20. 14:30
PA

A női labdarúgó NB I. 5. fordulójában vasárnap 15 órakor a Király Sportlétesítményben a Haladás-Viktória FC a Diósgyőri VTK-t látja vendégül.

Remek formában várják a vasárnapi mérkőzést a szombathelyiek, három győzelemmel és egy döntetlennel a bajnoki táblázat második helyén állnak. Legutóbb 3-1-re verték az ETO FC Győrt a Rába-partján. A vendég diósgyőriek eddig egy meccsel kevesebbet játszottak – mindhárom összecsapásukat odahaza vívták. A nyitányon 2-0-ra verték az Astrát, 6-1-re a Győrt, az elmúlt fordulóban viszont 5-1-re kikaptak az FTC-től. A diósgyőriek tavaly éppen a vasiakat verték meg a bronzmérkőzésen, emellett a Magyar Kupa-elődöntőjében is a miskolciak búcsúztatták a szombathelyieket – mindkétszer csak büntetőkkel.

– A diósgyőriekkel mindig szoros meccseket vívunk - mondta Simon Attila, a Haladás-Viktória FC vezetőedzője. - Ezúttal annyi előnyünk lehet, hogy a nyáron igazolt öt játékosuk még nem épült be teljesen a csapatba, emiatt vélhetően nem lesznek olyan szervezettek, mint tavaly. Amennyiben nyerünk, teljesítjük az erre a fél szezonra kitűzött pontszámot - márpedig győzni akarunk. Tálosi Szabina a különedzésen megsérült és Tóth I. Alexandra sem bevethető.
Összeállítás: Bíró – Balogh, Fördős, Horti, Kiss Zs. – Rácz, Tóth II. A. – Szakonyi, Manhart, Öreg – Siklér.

További hírek

Megtekintés
Idegenbeli bravúr

A női labdarúgó NB I. 7. fordulójában a Haladás-Viktória bravúros győzelmet aratott a forduló előtt még éllovas MTK otthonában.
0 0 0 2019.10.20. 22:30
Megtekintés
Vezetés után vereség

A labdarúgó NB II. 13. fordulójában a Szombathelyi Haladás gólnélküli félidőt követően 3-2-re kikapott a Vasastól. A hazai csapat két véleményes büntetőt is kapott.
0 0 0 2019.10.20. 19:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink