Szombathelyi Haladás


Az Astránál a lányok


2019.09.10. 12:10
haladas.hu

A női labdarúgó NB I. 2. fordulójában szerdán 16.30-as kezdéssel Üllőn a Haladás-Viktória FC az Astra-ALEF HFC vendége lesz.

A fővárosiak eddig mindkét idegenbeli bajnokijukat elbukták, Diósgyőrben 5-0-ra, az MTK otthonában 2-0-ra kaptak ki. A nyáron edzőváltáson átesett – Dombó Jánost Nahóczky Attila váltotta a kispadon – astrások szerdán a Haladás-Viktória ellen vívják első hazai meccsüket, Üllőn. A szombathelyiek a nyitányon simán, 4-0-ra verték a Kelent, múlt vasárnap viszont odahaza gólnélküli döntetlent játszottak a Szegeddel, a sok ziccer mellett a 90. percben tizenegyest is hibáztak.

- Bármennyire is nehéz, túl kell lépni a vasárnapi kudarcon – mondta Simon Attila, a Haladás-Viktória FC vezetőedzője. -Az elkövetkező négy meccsre tíz pontot tervezek, ehhez pedig nyerni kell az Astra ellen. Ami nem lesz egyszerű feladat, már csak azért sem, mert az astrások rendre élvezik a hazai pálya minden előnyét. Sajnos a sérüléséből felépült Szakonyi Emese, Heike Manhart és Tálosi Szabina továbbra sincs jó állapotban. Tóth I. Alexandra pedig Achilles-ín sérülése miatt továbbra sem bevethető.

Összeállítás: Bíró – Balogh, Fördős, Horti, Kiss Zs. – Tálosi – Öreg, Manhart, Tóth II. A., Rácz – Siklér.

További hírek

Megtekintés
Megvásárolhatóak a tavaszi bérletek!

Január 20-tól, azaz hétfőtől kaphatóak a tavaszi szezonra szóló Haladás- bérletek.
0 0 0 2020.01.19. 20:00
Megtekintés
Fotókon az edzőmeccs

Sok-sok kép a csütörtöki Tiszakácske-Szombathelyi Haladás találkozóról.
0 24 0 2020.01.17. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink