Szombathelyi Haladás


Futball Éjszakája pénteken


2019.09.04. 21:00
PA

Különböző ügyességi programokkal, stadiontúrával várják az érdeklődőket.

Noha a Haladás-ZTE mérkőzések elmaradnak, így is számtalan érdekes program várja az érdeklődőket szeptember 6-án, a Futball Éjszakáján. 

A különböző programokat ITT TALÁLJA. - és ugyanitt lehet előzetesen regisztrálni az eseményekre.

Fontos tudni, hogy pénteken a regisztrációs pont a Sajtóakkreditációs pultnál található. Ez a Rohonci út felőli parkolón át közelíthető meg, a gépkocsikat a parkolóban lehet hagyni, majd tovább kell sétálni a stadion mellett, a kiskapun át, egészen addig, amíg jobb kéz felöl megpillantják meg a SAJTÓ" feliratot. 

A regisztráció 15.30-kor kezdődik a különböző versenyszámokra - akik előzetesen regisztráltak azoknak és azoknak is, akik a helyszínen teszik meg. Itt kell befizetni az összeget - 14 éven aluliak számára 100 forint, 14 évnél idősebbeknek 500 forint. S ugyanitt kapják meg a játékra jogosító karszalagot is.

Akik a stadiontúrákra jelentkeztek, szintén itt fizethetik be az összeget és kapják meg a karszalagot. Fontos tudni, hogy a két stadiontúrára előzetesen minden hely elkelt, így csak az menjen el, aki előzetesen regisztrált, a helyszínen erre már nincs mód. A stadiontúrák 16 és 17 órakor indulnak, nagyjából előtte fél órával-negyven perccel céleszerű érkezni.

További hírek

Megtekintés
Így készülnek futballistáink - III. rész

Rácz Ferenc, Tóth-Gábor Kristóf és Németh Márió edzése képekben.
0 12 0 2020.03.31. 12:00
Megtekintés
Jagodics Márk: Vigyázzatok egymásra!

Csapatunk védője üzent szurkolóinknak.
1 0 0 2020.03.29. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink