Szombathelyi Haladás


Vasi Haladás


2019.08.21. 22:00
PA

A Szolnok (3-0) ellen pályára lépett játékosaink közül 11-en Vas megyei születésűek és/vagy a szombathelyi Illés Akadémián nevelkedtek. Összesen kilenc egykori Illés Akadémia-játékos szerepelt múlt vasárnap.

A Merkantil Bank Liga 4. fordulójában a Szombathelyi Haladás 3-0-ra verte a Szolnokot. A siker értékét növeli, hogy a - cserékkel együtt - pályára lépett 14 futballistánk közül nem kevesebb mint egy kezdőcsapatnyi, azaz 11(!) vagy Vas megyében született vagy/és az Illés Akadémián nevelkedett.

Az Illés Akadémiáról került a felnőttcsapathoz és pályára lépett a Szolnok ellen: Gyurján Márton, Kiss Bence, Németh Márió, Jagodics Márk, Jancsó András, Nyári Patrik, Füleki Márk, Doktorics Áron és Medgyes Zoltán. Az Illés Akadémia tehát kilenc labdarúgót adott a múlt vasárnapi együttesbe. Rajtuk kívül Németh Milán és Gaál Bálint ugyan nem akadémisták voltak, de mindketten vasi születésűek. Csupán Eszlátyi István, Holdampf Gergő és Novák Csanád szerepeltek nem vasi kötődésű játékosként a 14-ből! Ráadásul Nyári, Doktorics, Füleki és Kiss egyaránt 21 éven aluli futballista!

                                    A jánosházi származású Kiss Bence az Illés Akadémián nevelkedett

 

További hírek

Megtekintés
Szerda esti kupacsata

A Magyar Kupa-nyolcaddöntőjének visszavágóján szerdán 18 órakor a Szombathelyi Haladás a Budapest Honvédot fogadja.
0 0 0 2020.02.18. 16:00
Megtekintés
Így győztük le a Csákvárt

A Haladás TV anyaga a vasárnap délutáni, 3-0-s győzelmünkkel végződött Merkantil
1 0 0 2020.02.17. 15:20

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink