Szombathelyi Haladás


Az első bajnoki gól


2019.08.19. 22:20
Pum András

Medgyes Zoltán pompás lövéssel vette be a 4. fordulóban a Szolnok kapuját. A támadónak ez volt az első bajnoki találata zöld-fehérben.

Parádésan kezdte a Szolnok ellen végül 3-0-ra megnyert bajnokit a Szombathelyi Haladás - a mieink a nyolcadik percben már 2-0-ra vezettek. A mindig oly fontos első gólt a harmadik percben az Illés Akadémián nevelkedett Medgyes Zoltán szerezte, az elmúlt bajnokságot kölcsönben Siófokon töltő támadónak ez volt az első bajnoki gólja a Haliban. 

- Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első negyedórában letámadtuk ellenfelünket - ez nagyonsi tudatos volt, ugyanis mindenképpen gólt szerettünk volna szerezni - mondta a 24 esztendős Medgyes Zoltán. - Korán megszereztük a vezetést, az előnytől magabiztossá váltunk, talán ennek is volt köszönhető a második találatunk. Azt nem mondanám, hogy sima meccs volt, de mindenki odatette magát, valamennyien betartottuk a taktikai utasításokat. A 3-0 azért önmagáért beszél, úgymond kötelező győzelem volt ez, ami sosem egyszerű. A gólom? Jött gy beadás ami megcsúszott, úgy voltam vele, mindenképpen ellövöm - szerencsére jól találtam el és így gólt lett belőle. A hosszú, jobb kapufa mellé ment, nagyon örülök neki, hiszen ez volt az első bajnoki gólom a Haliban. Sokat kellett várni rá, de megérte. Mivel az első találatom volt, tudom a feladatom, valamelyik edzés után valószínűleg pizzára vendégül látom a csapatot.

                        Medgyes Zoltán okkal ölelgetik társai: a támadó szép góllal szerzett vezetést

- Ami a folytatást illeti, kicsit ugyan nehezen indultunk, de jó keretünk van és ha összeáll a csapat, akkor a mezőny elején lehetünk. Szeretnénk tehát elöl lenni, aztán meglátjuk ez mire lesz elég. Mindenesetre ha így futballozunk, akkor nagyon sokra viheti a csapat, senkitől sem kell megijednünk - zárta szavait Medgyes. 

További hírek

Megtekintés
Szerda esti kupacsata

A Magyar Kupa-nyolcaddöntőjének visszavágóján szerdán 18 órakor a Szombathelyi Haladás a Budapest Honvédot fogadja.
0 0 0 2020.02.18. 16:00
Megtekintés
Így győztük le a Csákvárt

A Haladás TV anyaga a vasárnap délutáni, 3-0-s győzelmünkkel végződött Merkantil
1 0 0 2020.02.17. 15:20

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink