Szombathelyi Haladás


Mi vagyunk a Haladás!


2019.08.02. 16:00
PA

Bosnjak Predrag örül, hogy a a csapat végül elindulhatott a másodosztályban.

– Nem volt egyszerű az elmúlt időszak – mondta Bosnjak Predrag, a Haladás rutinos, egyszeres válogatott csapatkapitánya. – Úgy kezdtük el az alapozást, hogy nem tudtuk, mit hoz a jövő, melyik osztályban indulhatunk. Csináltuk becsülettel a dolgunkat, de gyakran máshol jártak a gondolataink. Senki sem akart eligazolni, de idegölő volt a várakozás, hogy nem tudtuk, merre tovább. Szerencsére mostanra kiegyenesedtek a dolgok, végre csak a játékra koncentrálhatunk. Ez érződött a hangulatunkon is. Volt egy hét, amikor az edzések mellett három felkészülési meccset is vívtunk - akkor bizony fáradtak voltunk, de az utolsó héten már a frissítésen volt a hangsúly. Nem szabad elfelejtenünk amikor a mezt felvesszük, hogy mi egy százéves, patinás klubot képviselünk, mi vagyunk a Haladás, amelynek az első osztályban a helye. Ezt ellenfeleinkben is tudatosítanunk kell. A Gyirmótot minőségi, rutinos labdarúgók - például Lipták Zoltán. Vass Ádám, Szarka Zoltán - alkotják, mi viszont csapatként erősebbek lehetünk. A múltban is ebben volt az erőnk és hiszem, hogy a mostani bajnokságban is ebben lesz. 

A Gyirmót FC Győr-Szombathelyi Haladás mérkőzés 20 órakor kezdődik, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti, honlapunkon pedig online-közvetítést olvashatnak a találkozóról.

Hajrá, Hali!

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink