Szombathelyi Haladás


Készül a csapat


2019.07.26. 12:10
PA

A Szombathelyi Haladás vasárnapi, székesfehérvári edzőmérkőzését zárt kapuk mögött rendezi a hazai klub.

Gőzerővel készül a Supka Attila vezette Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata a jövő pénteken rajtoló NB II-es bajnoki nyitányra – a zöld-fehérek Gyirmóton kezdik a szezont. A vasiaknál az elmúlt napokban több próbajátékos is felbukkant, közülük a Sárvár elleni edzőmeccsen szereplő MTK-s jobb oldali védőtől, Molnár Bencétől elköszönt a szakmai stáb. A két támadó, a legutóbb Mosonmagyaróváron futballozó Eszlátyi István és az elmúlt bajnokságot a Mezőkövesd játékosaként kölcsönben Zalaegerszegen töltő, hórihorgas Novák Csanád viszont változatlanul a szombathelyiekkel készül.

                          Novák Csanád továbbra is Szombathelyen készül

A Haladás a bajnoki főpróbáját vasárnap 17.30-kor a MOL Fehérvár ellen, Székesfehérváron tartja – az edzőmérkőzés zárt kapuk mögött rendezi a hazai klub, így szurkolóink ne induljanak útnak.

További hírek

Megtekintés
Idegenbeli bravúr

A női labdarúgó NB I. 7. fordulójában a Haladás-Viktória bravúros győzelmet aratott a forduló előtt még éllovas MTK otthonában.
0 0 0 2019.10.20. 22:30
Megtekintés
Vezetés után vereség

A labdarúgó NB II. 13. fordulójában a Szombathelyi Haladás gólnélküli félidőt követően 3-2-re kikapott a Vasastól. A hazai csapat két véleményes büntetőt is kapott.
0 0 0 2019.10.20. 19:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink