Szombathelyi Haladás


Jó meccs, jó ellenfél, jó eredmény


2019.07.22. 21:40
PA

Supka Attila értékelte a Trabzonspor (0-0) elleni ausztriai felkészülési mérkőzést.

Supka Attila: - Egy nagyon jó ellenfél ellen egy nagyon jó mérkőzést játszottunk - a döntetlen mindenképpen jó eredménynek mondható. Az első és a második félidőben is kipróbáltunk egy-egy játékrendszert. Az első félidei védekezésünk rendben volt és támadásban is voltak lehetőségeink, ám ezekből nem tudtunk gólokat szerezni. A második félidőben három százszázalékos ziccerünk is akadt és noha a törökök kétszer a kapufát találták el, védekezésünket nem tudták megbontani, mindkét alkalommal átlövésből találták el kapunkat. Hasznos két napot töltöttünk Ausztriában – fontos tudni, hogy mindent a törökök fizettek, az ő vendégeik voltunk. Sokat dolgoztunk, a hétfő délelőtti edzésen átvettük a taktikát mégegyszer és örömteli, hogy ebből sok mindent viszontláttam a mérkőzésen is

További hírek

Megtekintés
Idegenbeli bravúr

A női labdarúgó NB I. 7. fordulójában a Haladás-Viktória bravúros győzelmet aratott a forduló előtt még éllovas MTK otthonában.
0 0 0 2019.10.20. 22:30
Megtekintés
Vezetés után vereség

A labdarúgó NB II. 13. fordulójában a Szombathelyi Haladás gólnélküli félidőt követően 3-2-re kikapott a Vasastól. A hazai csapat két véleményes büntetőt is kapott.
0 0 0 2019.10.20. 19:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink