Szombathelyi Haladás


Zöld-fehér hírek


2019.07.22. 11:20
haladas.hu

Habovda Ukrajnában gyógyul, Bolla Szlovéniába, Halmai Budaörsre, Golodiuk Zalaegerszegre szerződött.

A zöld-fehérekkel kapcsolatos információ, hogy a bal térdében belső oldalszalag-szakadást szenvedett jobb oldali védő, Yuriy Habovda szombaton hazautazott Ukrajnába, ott - a tervek szerint a Dinamo Kijevnél - kezelteti sérülését és kezdi el a rehabilitációt. Az elmúlt bajnokságban alapembernek számító labdarúgóra körülbelül három hónap kihagyás vár. Az Illés Akadémia-Haladás U19-es csapatának korosztályos válogatott védője, Bolla Gergő a szlovén második ligás, a korábbi ZTE-futballista, Marian Sluka irányította Nafta Lendava együtteséhez szerződött. A szintén az Illés Akadémián nevelkedett Halmai Ádámot a MOL Fehérvár szerződtette, de a középpályás a következő bajnokságban kölcsönben Budaörsön szerepel. A Haladás volt ukrán középpályása, Oleg Golodiuk pedig az NB I-be feljutott ZTE-hez igazolt.

További hírek

Megtekintés
Idegenbeli bravúr

A női labdarúgó NB I. 7. fordulójában a Haladás-Viktória bravúros győzelmet aratott a forduló előtt még éllovas MTK otthonában.
0 0 0 2019.10.20. 22:30
Megtekintés
Vezetés után vereség

A labdarúgó NB II. 13. fordulójában a Szombathelyi Haladás gólnélküli félidőt követően 3-2-re kikapott a Vasastól. A hazai csapat két véleményes büntetőt is kapott.
0 0 0 2019.10.20. 19:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink