Szombathelyi Haladás


Erre lehet építeni


2019.07.19. 23:00
PA

Vezetőedzőnk értékelte a Kaposvári Rákóczi (2-1) elleni felkészülési mérkőzést.

- Az első félidőben végig a mi akaratunk érvényesült, azokat, amiket kértünk a játékosoktól úgy védekezésben, mind támadásban jól megoldották - mondta Supka Attila. - Jól váltogattuk a játékrendszereket a meccs folyamán, átálltunk három védőről négy védőre - az előrejátékunk  is jól működött. A helyzeteink megvoltak, igaz, nem tudtuk értékesíteni őket és egy rögzített helyzet után gólt kaptunk - erre figyelni kell. A második félidő helyenként rólunk szólt, ekkor is megvoltak a lehetőségeink és két gólt is rúgtunk - erre szép lassan lehet építeni. Bízunk abban, hogy egyre frissebbek lesznek a fiúk , a héten ugyanis kemény terhelést kaptak. A jövő heti, MOL Fehérvár elleni meccsre remélem kialakul az a csapat, amellyel a bajnokságban is kezdeni fogunk. De előtt még hétfőn játszunk egy komoly mérkőzést a Trabzonsporral, az is nagyon fontos összecsapás lesz. Ami a próbajátékosokat és a keretet illeti, jövő csütörtökre eldől, kik mennek és kik maradnak.

További hírek

Megtekintés
Idegenbeli bravúr

A női labdarúgó NB I. 7. fordulójában a Haladás-Viktória bravúros győzelmet aratott a forduló előtt még éllovas MTK otthonában.
0 0 0 2019.10.20. 22:30
Megtekintés
Vezetés után vereség

A labdarúgó NB II. 13. fordulójában a Szombathelyi Haladás gólnélküli félidőt követően 3-2-re kikapott a Vasastól. A hazai csapat két véleményes büntetőt is kapott.
0 0 0 2019.10.20. 19:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink