Szombathelyi Haladás


Gaál-gól!


2019.07.05. 20:00
haladas.hu

Harmadik nyári felkészülési mérkőzésén a Haladás Gaál Bálint góljával 1-0-ra legyőzte az orosz Krasznodar második csapatát

FK Krasznodar II.-Szombathelyi Haladás 0-1 (0-0). – Söchau, 100 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Haladás: Rózsa – Tóth D. (Doktorics, 80.), Jancsó, Németh Milán (Jagodics, 46.), Bosnjak (Füleki, 60.) – Holdampf (Tóth M., 65.), Kiss B. (Németh Márió, 46.. Bokor, 85.), Nyári (Kovalovszki, 65.) – Pinte (Tóth-Gábor K., 46.), Gaál (Illés, 74., Szekér, 80.), Medgyes (Petró, 60.). Edző: Desits Szilárd.

A Haladásban Tamás László és Yuriy Habovda is sérült. A 16 csapatos orosz elsőosztály 12. helyén végzett FK Krasnodar második csapata a 12. percben helyzetbe került, az oroszok támadója betört a tizenhatoson belülre, de nyolc méteres lövése elsuhant a jobb kapufa mellett. Harcos, kemény csata folyt, a kapuk nem forogtak veszélyben. A félidő derekán egy vasi kontra után Medgyes nyargalt el a jobb szélen, beadását Gaál gólhelyzetben nem tudta lekezelni, így a labda a kapus zsákmánya lett.

Szünet után egy hazaadást Gaál elcsípett, rávezette a kapusra a labdát, majd 12 méterről átlöbbölte felette (1-0). Az 52. percben a szombathelyiek elpasszoltak egy labdát, ám Rózsa jól jött ki kapujából és hárított. Öt perc múlva Medgyes 16 méteres lövését védte a kapus. A 82. percben egy orosz próbálkozást védett bravúrral Rózsa. A hajrában játék helyett a keménység, olykor a durvaság dominált – újabb helyzet már nem alakult ki. Jók: Rózsa, Jagodics, Holdampf, Németh Márió, Gaál, Jancsó.

Desits Szilárd: - A nagyon jó és masszív orosz csapat az első félidőben dominált, ennek ellenére két ziccerünk is akadt. Szünet után viszont már minden téren jobbak voltunk és egy szép góllal nyertünk.

A Haladás legközelebb pénteken 18 órakor szintén Ausztriában, a Lafnitz ellen lép pályára. A csapattal kapcsolatos hír, hogy a játékosok ma egy havi fizetésüket megkapták.

További hírek

Megtekintés
Fotókon a szerződéshosszabbítások

Képek a péntek délelőtti, a Haladás Sportkomplexum egyik impozáns sky-boxában tartott sajtótájékoztatóról.
0 15 0 2020.06.06. 13:40
Megtekintés
Egységben az erő

Séllei Árpád, Mátyus János, Felipe Matos, Verpecz István, Tóth Dávid, Devecseri Szilárd és Farkas Balázs nyilatkozata a péntek délelőtti sajtótájékoztatón.
0 0 0 2020.06.05. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink