Szombathelyi Haladás


Szurkolói ankétot tartottunk


2019.07.01. 21:30
haladas.hu

Rendkívüli szurkolói ankétot tartott a Szombathelyi Haladás, melyen részt vett Bokor Zsolt, a Haladás VSE elnökhelyettese, sportigazgatója, Illés Béla, a Halmill Kft tulajdonosa, a Szombathelyi Haladás sportigazgatója, Tóth Miklós, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója

A másfél órán át tartó ankéton a résztvevők elmondták: egyelőre a Haladás VSE és a futballklub részéről is szándéknyilatkozatot fogalmaztak meg a felek, aláírt szerződést még nincs. Bokor Zsolt többek között hangsúlyozta: hamarosan valamennyi játékossal leülnek tárgyalni és azt is megtudtuk, hogy a HVSE hosszú távra tervez a futballklubbal. Emellett kiderült, hogy elsősorban helyi kötődésű labdarúgókra kívánnak építeni – minőségi igazolásokkal megspékelve. A cél, hogy minél hamarabb visszakerüljön a csapat az elsőosztályba.

Tóth Miklós elmondta, hogy jelenleg 400 millió forint a labdarúgóklub adóssága, és ahogy a játékosok, a vezetők sem kaptak fizetést. Tóth pedig megkérte a játékosokat, hogy tegyél félre a problémákat és csak a játékra koncentráljanak. Tóth – csakúgy mint korábban – ezúttal is elmondta, hogy jött össze az adósság.

Illés Béla jelezte, Homlok Zsolttal már jónéhány éve együtt dolgoznak, de Homlok eddig a háttérben maradt. Közösen nagyon sok lehetőséget megvizsgáltak és úgy döntötték: a mostani variáció a legjobb megoldás ahhoz, hogy a Haladás a nevéhez méltó módon szerepeljen

További hírek

Megtekintés
Idegenbeli bravúr

A női labdarúgó NB I. 7. fordulójában a Haladás-Viktória bravúros győzelmet aratott a forduló előtt még éllovas MTK otthonában.
0 0 0 2019.10.20. 22:30
Megtekintés
Vezetés után vereség

A labdarúgó NB II. 13. fordulójában a Szombathelyi Haladás gólnélküli félidőt követően 3-2-re kikapott a Vasastól. A hazai csapat két véleményes büntetőt is kapott.
0 0 0 2019.10.20. 19:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink