Szombathelyi Haladás


Bosnjak Predrag játékra kész


2019.06.18. 11:00
haladas.hu

A Szombathelyi Haladás egyszeres válogatott bal oldali védője, Bosnjak Predrag teljesen felépült vállszalagszakafásából.

Csapatunk bal oldali védőjének, Bosnjak Predragnak még tavaly december 8-án, az MTK elleni találkozón szakadt el a bal vállszalagja. Az egyszeres válogatott futballistát február közepén, Szerbiában, Újvidéken megműtötték, a bajnokság hajrájában tért vissza Szombathelyre, de pályára már nem lépett. 

- Nemrég voltam kontrollon, ahol megállapították, teljesen rendbejött a sérülésem, úgyhogy csütörtöktől százszázalékos edzésmunkát végezhetek - mondta a 33 éves szerb-magyar Bosnjak. - Noha mindent gyakorlatot ugyanolyan intenzitással végezhetek majd, mint a többiek, arra egyelőre azért vigyáznom kell, hogy valaki mondjuk rá ne essem a műtött vállamra. Ettől függetlenül a jövő pénteki, Mattersburg elleni meccsen már játszhatok. A kondimmal nincs probléma, Lukács Tihamér erőnléti edzőtől a bajnokság befejezése után valamennyien egyéni edzéstervet kaptunk, a szerint készültem én is. Emellett egy, korábban a Crvena Zvezdánál is dolgozó erőnléti edző is felügyeli a munkámat. Idén nem voltunk nyaralni, Szerbiában pihentünk, Palicson, újvidéki rokonainkat látogattuk meg és Szabadkán is  jártunk.

                           Bosnjak lendületes játékra nagy szüksége van a Haladásnak

- Ami a Halit illeti, jómagam profi futballista vagyok, a pénzügyi dolgokkal nem nekem kell foglalkoznom, ez a vezetők feladata, hiszem, hogy tudják, mit kell tenniük - folytatta Bosnjak. - Egyébként még két éves szerződés köt a klubhoz, nem tárgyaltam ugyan senkivel, de hallottam, hogy voltak ajánlataim - ám maradok Szombathelyen.

A Haladás első edzése csütörtökön, 17 órakor kezdődik.

 

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink